Prepis auta
- hugozlata
- Aktivní uživatel
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 775239078
Prepis auta
Dobry den
Vyskytl se mensi problem u meho noveho oeugota 205 gti.
Auto mam doma pojizdne . ale koupil jsem ho od pana č.1 ( :-D) ktery ho koupil od pana č.2 . problem je ze auto je porad psane na pana č.2 pan č.1 snim jezdil a ted ho prodal me a pan č.2 se pochopitelne neda dohnat . takže pan š.1 nejak zarizuje prepis nevim vubec jak ale vyskytl se nam problem ze to nejde kuli spanemu vin kodu neni original a je vyrazenej od nejakyho nejspise amatera . takze ted resime co dal . a ja se chci zeptat jestli s timto nema nekdo zkusenosti ?
Auto ma technickou jeste na rok a je normalne pojizdne .
takze zatim mam pouze jedno reseni ze si vezmu dokolady od auta velkej a malej technicak k tomu zaridim povine ruceni a budu s autem normalne jezdit akorat hold v technicaku nebude moje jmeno ale jine.nemam s timto zadne zkusenosti a zajimalo by me co muze nastat nebo co mi muze hrozit kdyz to takhle vyresim a budu jezdit ?
predem diky za jakekoliv rady
Vyskytl se mensi problem u meho noveho oeugota 205 gti.
Auto mam doma pojizdne . ale koupil jsem ho od pana č.1 ( :-D) ktery ho koupil od pana č.2 . problem je ze auto je porad psane na pana č.2 pan č.1 snim jezdil a ted ho prodal me a pan č.2 se pochopitelne neda dohnat . takže pan š.1 nejak zarizuje prepis nevim vubec jak ale vyskytl se nam problem ze to nejde kuli spanemu vin kodu neni original a je vyrazenej od nejakyho nejspise amatera . takze ted resime co dal . a ja se chci zeptat jestli s timto nema nekdo zkusenosti ?
Auto ma technickou jeste na rok a je normalne pojizdne .
takze zatim mam pouze jedno reseni ze si vezmu dokolady od auta velkej a malej technicak k tomu zaridim povine ruceni a budu s autem normalne jezdit akorat hold v technicaku nebude moje jmeno ale jine.nemam s timto zadne zkusenosti a zajimalo by me co muze nastat nebo co mi muze hrozit kdyz to takhle vyresim a budu jezdit ?
predem diky za jakekoliv rady
Re: Prepis auta
Radu ti asi žádnou nedám, spíš se jen zeptám - to si jako před koupí nekontroluješ, jestli sedí VIN v papírech a na karoserii ?
Peugeot 205 CTI 75kW 1993 - červená leštěnka
Škoda Fabia Combi 2.0 MPI 85kW 2007 - černá krasavice z Rajchu
ex:
Škoda Forman 1.3 40kW 1994 - pro nedostatek času prodán do muzea v Třinci u dealera Karireal - čeká ho druhý život
Škoda Fabia Combi 1.9 SDI 47kW 2003 - ve 440t km sešrotována u Milaty v Dobré, sloužila spolehlivě až do konce
ex:
Škoda Forman 1.3 40kW 1994 - pro nedostatek času prodán do muzea v Třinci u dealera Karireal - čeká ho druhý život
Škoda Fabia Combi 1.9 SDI 47kW 2003 - ve 440t km sešrotována u Milaty v Dobré, sloužila spolehlivě až do konce
- hugozlata
- Aktivní uživatel
Vin samozrejme sedi jak na hlinikovem stitku tak i na kastli auta . ale na kastli je vyrazene nejak podivne a to se nekde nekomu nelibi tak ho budem muset predelat nejak duveryhodnejc.
ale spise by me zajimalo co mi hrozi kdyz budu jezdit s autem ktere je psane na cloveka ktereho vubec neznam ?
ale spise by me zajimalo co mi hrozi kdyz budu jezdit s autem ktere je psane na cloveka ktereho vubec neznam ?
Podle mě bude stačit, když budeš mít pro případ silniční kontroly s sebou i smlouvu o koupi vozidla, tam je napsáno, že jsi ho koupil a jsi vlastník. Otázka je, jestli je to dostatečné, jelikož ve smlouvě je jiné jméno prodejce než je uvedeno v techničáku
Peugeot 205 CTI 75kW 1993 - červená leštěnka
ex:
ex:
- hugozlata
- Aktivní uživatel
Ano presne to me taky napadlo . ale na druhou stranu hodnekrat me zastavila hlidka v aute ktere nebylo psane na me a technicak zelena karta ridicak a vic je nezajimalo. tak mam obavy abych kuli tomu nemel nejaky zbytecny problem .
- vinorak
- odborník
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
tak pokud máš od auta velkej i malej techničák tak přece stačí plná moc od pana číslo 2 ma přepis na tebe ( a nevim teda jestli musí bejt notářsky ověřená...... a na evidenčku jedině jinam, aby to nebylo pro někoho problém... vinko mám taky trochu šišatější a problém s tim nikdy naštěstí nebyl....
- hugozlata
- Aktivní uživatel
Problem je ze pana cislo 2 uz nikdy nikdo nenajde a ani nevim kde zije proste ho uz nenajdem . takze ted me spise zajima kdyz mam velkej technicka malej technicak (jen je na nich jinej majitel a ne ja ) zelenou kartu a kupni smlouvu co mi hrozi kdyz stim budu jezdit ?
- vinorak
- odborník
asi nic.... to je jako když jsem jezdil 5 let s autem co bylo psaný na bráchu.... a ten pán je mrtvej?
- hugozlata
- Aktivní uživatel
Mrtvej snad neni ale pan co to od nej kupoval ma na nej jen mobil a cislo uz neexistuje leda podle jmena v technicaku zkusit nekoho dohledat no . takze je to velky problem ten prepis :-/
ale nez to nejak vyresim jestli to vubec vyresim tak me ted jde jen o to jezdeni jestli mi neco hrozi nejake pokuty body atd nerad bych zbytecne riskoval
ale nez to nejak vyresim jestli to vubec vyresim tak me ted jde jen o to jezdeni jestli mi neco hrozi nejake pokuty body atd nerad bych zbytecne riskoval
- hugozlata
- Aktivní uživatel
Jasan ale chce to spis napred kontakt . v nejhorsim vlitnout k nemu a zazvonit :-D
ale jak rikam spise me zajima jestli stim teda ted muzu na silnici popripade co mi hrozi ?
ale jak rikam spise me zajima jestli stim teda ted muzu na silnici popripade co mi hrozi ?
- vinorak
- odborník
pokud to má technickou, neni to vyloženě provokační vrak, máš od toho malej tp a má to zaplacený ručení, tak ti nic nehrozí. to bylo jenom dřív když byl polopřevod.... teda pokud to neni hlášený jako čorka
si to auto pamatuju jak mi ho kámoš fotil že stojí za počernicema v bazaru :D
si to auto pamatuju jak mi ho kámoš fotil že stojí za počernicema v bazaru :D
- hugozlata
- Aktivní uživatel
Ano to je ono :-D jinak vse co jsi napsal mam technicka na rok . zadnej vrak to neni je celkem slusny . technicaky mam vsechny povinny zaridim a mam i kupni smlouvu
- hugozlata
- Aktivní uživatel
TO je presne ono . a vypada porad stejne jen sem prehodil motor a i vrci a prijde mi ze jede pekne .jen musim nekde sehnat vyfuk protoze je to moc hlucne a to ja nechci aby se zamnou kazdej otacel