Kompletni palubka na peugeot 205 gti

Náhradní díly, kola, spoilery, audio
Odpovědět
hugozlata
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
Skutečné jméno: Honza
tel.:: 775239078

Kompletni palubka na peugeot 205 gti

Příspěvek od hugozlata »

Dobry den vlastni 205 gticko s palubkou ze stareho modelu a tak bych tam rad prendal novy model nevali se nahodou nekomu neco doma ? cenu navrhnete predem diky :-)
Aloush
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
Rok narození: 1995
Skutečné jméno: Ales Dopita
tel.:: 735888182
Kontaktovat uživatele:

Re: Kompletni palubka na peugeot 205 gti

Příspěvek od Aloush »

Mám palubku, ale nemám k ní GTI budíky - jen obyč kapličku a budíky z benálu - viz http://forum.205gti.org/download/file.p ... &mode=view
V příhrádce spolujezdce není zámek, prostřední plast by byl na 3 tlačítka, šedý tunel bych mohl dát (v týdnu by mi měl přijít červený, takže ho budu mít navíc), akorát bez plastu okolo řadičky, ten nápis GTI není součástí :fran: ovládání topení mám taky, mělo by být v pohodě.
Stav palubky - ucházející (má provrtané díry nad výdechama - asi tam někdo měl repro), stav kapličky - před smrtí :fran:

Cena palubky 1500, kdybys bral bez budíků a kapličky 1300, kdyby bez tunelu 1000. Kdyby jsi sháněl jen nějakou část, tak klidně napiš a domluvíme se :up:

Komplet topení do nové palubky má Nicker - já jsem to od něj nebral. A Tali shání starou palubku.. určitě by ti urval ruce :fran: jen tak btw :up:
hugozlata
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel

Příspěvek od hugozlata »

No ja jeste nevim jestli do toho pujdu protoze nevim jestli budu schopen to sam vymenit . jestli je jina elektrina . topeni bych asi zvladnul ale nevim co me tam ceka za pasti a co to vse obnasi :-/ jinak gti budiky mam :-) .a zeptam se byl by velkej problem vsechno nafotit ? :-) jinak cena se mi zamlouva diky
Aloush
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aloush »

Mám to v garáži - zítra tam pojedu, tak ti to nafotím. Snad bude sluníčko, aby bylo něco vidět :up:
Káble od elektřiny mám taky, jen nejsou k GTI budíkům - tuším že tam chybý jeden konektor k budíkům a nejsou tam hodiny.. a nejelo mi světýlko v přihrádce. Ale takový ten základ tam je :up: pojistkovou skříň mám taky (nebo jak se jí říká).
Ceny jsou se snažil udělat klubácké :fran: vzhledem ke stavu.
hugozlata
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel

Příspěvek od hugozlata »

Super diky . ale predem rikam ze me ceka vymena motoru . co se tyce palubky zatim zjistuju informace a moznosti ale rad bych to udelal :-) jen aby jsis nemyslel ze to hned zitra koupim dekuju za info a potom za foto urcite se nejak dohodnem . jen musim zjistit presne info . co vse potrebuju co to obnasi elektriky a jestli to vubec zvladnu :-D
Aloush
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aloush »

Jo v pohodě.. nepotřebuju se jí zbavit :fran: ohledně elektřiny nevím jak to je, ale teoreticky když seženeš komplet elektriku z nové, tak by snad neměl být problém. :myslim:
Kdyžtak budu mít aspoň fotky pro případné zájemce do budoucna :up:
Zdenek
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Rok narození: 1986
Skutečné jméno: Zdenek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdenek »

Chlapi.... budiž Vám polehčující okolností, že jste tu oba relativně noví, ale pořád funguje "hledat" nebo projít 4stránky o interiéru, kde se dozvíte vše potřebné, třeba tady:
http://forum.205gti.org/viewtopic.php?f=50&t=5181
:m:
205 1,9 GTI 94kW - další gti ve věčných lovištích :roll:
205 1,6 GTI 75kW - sešrotováno
205 1,9 GTI 94kW - uloženka
205 1,9 GTI 88kW - ve výstavbě - 6q převodovka, 94kW motor :ck:
DUCATI Monster 2001
hugozlata
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel

Příspěvek od hugozlata »

Diky ja to v prubehu vecera taky nasel :-D nekdy je ta lenost hrozna omlouvam se . ale zase sem zjistil ze se tu da ta palubka sehnat az ji budu menit :-)
Aloush
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aloush »

Hned jsem moudřejší :Merci: ..už jsem něco takového četl (ale nevěděl jsem to přesně), proto jsem psal že mám i svazek :fran:
Dneska jsem byl v garáži, tak tady jsou nějaké fotky: http://www.rajce.net/a12654683
Některé "capky" jsou ulámané, mělo by být všechno vidět na fotkách.
Vzpomněl jsem si že nemám páčky - levou vůbec, pravou mám, ale nějak tam blbne ostřikování. Páčky by měl mít kdyžtak Nicker.
Odpovědět