no ta prava kecka se ozvalaHasis píše:kecko
pokec o článcích zde
Moderátor: rada
- vincent
- Stálý inventář 205clubu
Re: pokec o článcích zde
PEUGEOT 1,6 GTI MALA FRANCOUZKA PILA-minulost
Zdravím, vložil jsem pár starších fotek o cabriu.Interier a kufr vyfotím zítra, dneska jsem to bohužel nestih.
Nárazníky se budou určitě stříkat do barvy auta a prahy mám objednaný. Na ně mě už nezbyly peníze, takže jsem musel počkat.S kapotou mám taky nějaký plány, takhle jí nechávat nebudu. Před tím jsem měl krásnou, ale bohužel mě prasknul zámek a za jízdy se mě zlomila Určitě děkuju za všechny názory, káždá rada dobrá
- hugo boss
- V.I.P
- Rok narození: 1985
- Skutečné jméno: Tom
- Kontaktovat uživatele:
Carlos : koukám že máš hradecký čísla, odkud jsi?
www.peugeotdilykocbere.cz
Peugeot 205GTi furgonette Dimma ; Peugeot 205 GTi 2.0Turbo ; Peugeot 205 CTi ; Peugeot 106 1.3 rallye S1 ; Peugeot 405 Mi16 S2 ; Peugeot 205 1.6CTi ; Peugeot 205 1.9 Rallye ; Peugeot 205 1.9D XAD
Peugeot 205GTi furgonette Dimma ; Peugeot 205 GTi 2.0Turbo ; Peugeot 205 CTi ; Peugeot 106 1.3 rallye S1 ; Peugeot 405 Mi16 S2 ; Peugeot 205 1.6CTi ; Peugeot 205 1.9 Rallye ; Peugeot 205 1.9D XAD
Z Týniště nad Orlicí
Měl bych ještě skromný dotaz. Nevíte někdo náhodou, kde bych sehnal úplně nový gumy okolo bočních oken na cabrio Scháním všude a pořád nic. Předem
TOMgti: Prozradis, co planujes pokud prodas 205ku?
- WoMec
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 775037752
žeby T16franus píše:TOMgti: Prozradis, co planujes pokud prodas 205ku?
2 carlos ... no muj styl to neni. spis se mi to vubec nelibi, ale treba to datahnes do nejake slusne podoby drzim palce
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
ty takovej zastánce extrémního tuningu na 205kách a tobě se to nelíbí jo? Od tebe jsem čekal že ho budeš chválit...Hanz píše:2 carlos ... no muj styl to neni. spis se mi to vubec nelibi, ale treba to datahnes do nejake slusne podoby drzim palce
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
- snowboy
- Aktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Myslis ty okolo dveri se sametkou, nebo tesneni kolem okna ve dverich?Carlos píše:Měl bych ještě skromný dotaz. Nevíte někdo náhodou, kde bych sehnal úplně nový gumy okolo bočních oken na cabrio Scháním všude a pořád nic. Předem
Ale ono to je fuk sezenes je jedine u Peugeota a to za krutou palku za celou sadu cca 20t
Druhovyroba neexistuje. Respektive se mi to nepodarilo nikde sehnat.
Peugeot 205 CTi .. hracka ktera jezdila na penize ... historie
- Hasis
- Kontaktovat uživatele:
to si delas prd*el ne a ja je chtel kupovat novesnowboy píše: za celou sadu cca 20t
VTS powa
extremniho jo, ale co se motoru tyce (:renm píše:ty takovej zastánce extrémního tuningu na 205kách a tobě se to nelíbí jo? Od tebe jsem čekal že ho budeš chválit...Hanz píše:2 carlos ... no muj styl to neni. spis se mi to vubec nelibi, ale treba to datahnes do nejake slusne podoby drzim palce
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
- snowboy
- Aktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
no nedelám podle vykresovych cisel se muzes podivat do on-line ceniku Peugeota.Hasis píše:to si delas prd*el ne a ja je chtel kupovat novesnowboy píše: za celou sadu cca 20t
pokud sezenes nekde levnej, ale opravdu levnej, beru taky
Peugeot 205 CTi .. hracka ktera jezdila na penize ... historie
Hmmm...tak to si je snad radši vyrobím sám !! No a co se motoru týče, tak já jsem spokojenej. Pro mě je důležitá spořeba a povinné ručení, kdybych měl do práce jezdit z 1.9, tak jsi nekopím ani chleba