peugeot 309 1.9 TD
Moderátor: rada
Re: peugeot 309 1.9 TD
Krása ten štelovák to je originál na 309? scháním ho taky na svoji
jojo kupoval sem ho tady od kolegy tady z fora ale spis premyslim nad originalnima tlumicema a pruzinama
- losjarynos
- ostuda
- tel.:: 604665857
origo je origo do stelovaku bych nesel
origo nebyl ale snad bude spis schanim interier ten me ted bude zase brzdit
proč nevyhovuje? kdyby jses ho někdy zbavoval, dej vědět, dal bych si ho na GTi serii tam davat nechci a ty péra co někdo uřízl je humus
a jakej interier to scháníš?Pavel 309 píše:proč nevyhovuje? kdyby jses ho někdy zbavoval, dej vědět, dal bych si ho na GTi serii tam davat nechci a ty péra co někdo uřízl je humus
nejlepe komplet gti v peknem stavu
Chtěl jsem se zeptat,to turbo,co tam teď je,to má variabilní geometrii lopatek? Já právě o něčem podobném právě taky uvažuju pro 306 HDi na příští rok,jen nevím,kam bych měl zapojil podtlak z baňky.
jojo ma to variabilko tohle melo puvodne elektronicke to sme sundal a upravila se tam banka z podtlaku na tlak s mekci pruzinou takze je to ovladane tlakem cim vetsi tlak tak to zvetsuje pritok na lopatkach a jak poklesne tak se zase privrou jeste to ale nemam ale serizene stale nemam vedeni vzduchu a ty hadice co tam mam to dloho nevydrzi
A kam se teda zapojí ta hadička z té baňky? Někde na jednom videu jsem viděl,že to bylo napojené na sací paroží,může to tak být?
jojo presne tam funfuje to jako obtokova banka ta je taky napojena na sani
Takže jen pro ujištění(už opravdu naposled a pak už nebudu otravovat :D ) ,je to tak jak je na tomto videu?
Je to vidět v 0:12
Kód: Vybrat vše
https://www.youtube.com/watch?v=VMfPiIxUUvI
ano ano presne tak :)
OK,díky. :) A ať se daří v tomto projektu.