![:fran: :fran:](./images/smilies/fran.gif)
Standartní plečka za 100
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
No neni sa co cudovat ze ceny vystrelili nakolko v nemecku je uz 205-ka veteran a to automaticky zvysuje dopyt po danom vozidle okrem toho GTI-ciek zacina byt ako safranu hlavne tych nezbastlenych v co najpovodnejsom stave.Mef píše:Ta 1.4 s bodykitem není moje, ale bráchy. Už tu na ní pár lidí bylo, ale jak se věci mají, fakt nevim.
Jinak s cenama GTi je to fakt tragický. Ty auta vystřelili stašně nahoru, nebo spíš je šroubuje nahoru hromada individuí, co si myslí, že maj doma zlatej poklad. To samý platí o Mi16, taky děs, jaký pasti jsou v inzerce a za jaký ceny! Neřeknu u auta v zachovalém stavu, tam vyšší cenu chápu, ale když na to serou myši ve stodole a chtít za to 60litrů to už je celkm přehnaný.
Já měl kliku tenhle tejden, když jsem sehnal Midlo na originálních papírech za bůra, jenže je na tom tolik práce, že by od toho každej rozumnej člověk zdrhnul. Aspoň že motor šlapeZbytek je na kompletní renovaci, páč introš je vybydlenej a auto letělo do škarpy a přistálo na boku.
No interier je z TD i keď je to benzín. Asi nejaka skladačka.krcka88 píše:https://auto.bazos.cz/inzerat/72736121/ ... -29318.php
Měl jsem za to že LACOSTE byli vždy v bílé barvě a se zeleným kobercem nebo ne ?