zavzdušňovanie
zavzdušňovanie
Ahoj, prosím o radu. Na P 205 1,9 D mi po krátkej jazde zhasne motor, naštartujem a zase chvíľu ide. Pripadá mi to ako vzduch v palivovej sústave. Vymenil som gumené hadičky od nádrže po vstrekovacie čerpadlo, obal palivového filtra aj filter, ale stále to blbne. Nemal niekto podobný problém. Dík za prípadnú radu.
-
- Aktivní uživatel
- Rok narození: 1975
- Skutečné jméno: Martin
- tel.:: 732630000
Re: zavzdušňovanie
Udělej si z kanystříku nebo pet lahve falešnou nádržku, nalej do ní naftu, napoj hadičky z čerpadla, projed a uvidíš co to udělá, jestli pojede normálně, tak čerpadlo, vstřiky a přepady budou ok a musíš hledat problém někde v palivové soustavě, většinou je problém v tělese palivového filtru- netěsní a přisává vzduch.
Re: zavzdušňovanie
Díky za radu Felix, 205 fachčí ako nová. Ale ... zavzdušňovalo sa mi to v nejakej súčiastke (za kovovou palivovou trubkou na podvozku), pravdepodobne slúžiacej k ohrevu nafty od chladiacej kvapaliny. Jednoducho som to obišiel, ale neviem, čo to bude robiť v zime. Mám síce ohrev palivového filtra, možno to prekvapí. Nemá s tým niekto skúsenosť? Vopred ďakujem za odpoveď.