na slovenskych cestach 5 rokov?
![:zin: :zin:](./images/smilies/zinzin.gif)
![:zin: :zin:](./images/smilies/zinzin.gif)
ked vydrzia rok tak budem rad.......
preto to chcem cim lacnejsie,,,,,na felde mi vydrzali 20tis km to je asi rok aj nieco,ale tam stoji cap 200sk
Ahoj, tak mi poraď, kde to seženu. Přikládám obrázek, kde zeleně zakroužkované jde koupit, ale červeně zakroužkovaný čep jsem nikde sólo nenašel.Milo píše::) ale já ten čep nerepasoval...... dal sem tam ůplně novej :)![]()
![]()
![]()
Tak dík za radu, myslel jsem, že toto fórum je o vzájemné pomoci, ne o rejžování. Kdybych já něco takového věděl, tak se podělím s ostatními...Milo píše:seženeš v to v každý prodejně náhradních dílů, ale ne ní to čep an 205 GTI a jakej to si zjisti :)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nebo toto info za něco vyměním, scháním zadní nápravu,lemy motro 1,9TD. máš??
precti si pravidla tohohle klubu.jak rekl roderma tohle je rejzovani.a myslim si,ze v pravidlech je zadny informace,rady atd za penize,ale i tohle je jako kdyby si to chtel za prachy.chci videt jak se ktomu postavy adminMilo píše:seženeš v to v každý prodejně náhradních dílů, ale ne ní to čep an 205 GTI a jakej to si zjisti :)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jestli z tohoto fora chceš těžit, budeš vyloučen (smazán) ...Milo píše:seženeš v to v každý prodejně náhradních dílů, ale ne ní to čep an 205 GTI a jakej to si zjisti :)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zalozil bych "Hodnosti" .. neco jak je na warforu (kdo zna tak vi) ... :Pvincent píše:tohle by se melo potrestat.aspon prvnim napomenutim.a kdyz to nebude respektovat tak sup ven.takhle to funguje na vecine klubu co sem tak slysel,videl a cetl
No, mit znami u policie se vzdy vyplatiSemir píše:Tak jsem dopadl stejně jako většina co má čep v háji....rameno se musí vyměnit celé, o repasi jsem raději ani nepřemýšlel...cena v ČR od Optimalu 2500,-, FEBI 4500,-Kč, z PL vychází na 2500,-Kč od FEBI a 1500,-Kč od TEKNOROD výrobce dílů pro automobilky...občas příjde i s originál nápisem.
Nakonec mohu poděkovat Hugovi za pomoc....:-) kamarád se nezapře....díky za poskytnutí sice starších ale dobrých ramen.