Tak jelikož budu dávat alu tak bych chtěl pořešit brzdiče do barvy ať neprosvítá rez...Na typ barvy se neptám, ptám se na odstín - bílá, stříbrná, černá, červená....Moje Alu budou bílé, auto taky bílé...
vevnitř mám akorát červené potahy...
Tak jakou chytráci....do té ohrané červené se mi moc nechce....
________ Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let | Fabia 1,9 | SDI |
Hasis píše:no kazdopadne takovou barvu, ktera je bud na aute nebo nekde v interieru. A hlavne nenatirej bubny tak aby byly nejak videt, pokud vzadu nemas kotouce
co máš proti červenejm bubnům ? lepší než orezlý bubny
Hasis píše:Jo psal at je nenatira tak, aby nebyly nejak moc videt . Takze nejlip cerna nebo at sou pruhledne
červenou má každej...ale jelikož mám červené potahy tak by to šlo.... Možná připadá v úvahu ještě bílá ale nevím jak by to s bílýma kolama vypadalo, napadla mě i stříbrná a i černá...ale nevím...
Hasis píše:Jo psal at je nenatira tak, aby nebyly nejak moc videt . Takze nejlip cerna nebo at sou pruhledne
červenou má každej...ale jelikož mám červené potahy tak by to šlo.... Možná připadá v úvahu ještě bílá ale nevím jak by to s bílýma kolama vypadalo, napadla mě i stříbrná a i černá...ale nevím...
no podla mna jednoznacne cervena!!! bude ju vidno aj ked to bude spinave,,,,,a myslim ze s bielimi alu to bude super
Peugeot 205 GTi cabrio
BMW e60 LCI
BMW e92 330xd Mpacket
BMW e87 118d
VW POLO 6R
Audi A2 1,4 Tdi ROZPREDAM BMW e90 e91 e92 e60 e61 F10 F01 F02 F07 G11
JJ jak jinak nez cervenou preci.
Taky mam cerveny, sice je budu muset udelat znova, protoze puvodni majitel to nejak odflak, ale cervenou
Peugeot 205 1.9D 47kw r.v. 1991-zatím nic moc,ale az se do nej dám,bude to voňavka.
Peugeot 205 cabrio Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009 Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem. 13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč. Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)
vinorak píše:na bílou se vyprdni, fur to budeš mít šedý červená neni tak špatná...
no vám se to mluví když máte červené auta...ale asi červená no... nic lepšího nevymyslíme...
jo a vinoraku, kdy se pustíš do lakování kol? Já už je skoro budu mít...už budu finišovat...