Taková malá otázečka: kdyz vytahnu palubku z auta, dostanu se k budíkům, konkrétně k jejich přední straně, bez toho aniž bych odlepoval to plexisklo?? známy mě před tím varoval, že už to tam pak nebude pořádně drzet a muže to odpadávat... Dají se jednotlivé budíky odmontovat zezadu? :P
Přístup k budíkum
- Hasis
- Stálý inventář 205clubu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přístup k budíkum
to plexi sundat musis. Drzi an takovych zobackach. JA to sundaval a drzi zas. Znamy kecal
VTS powa
- WoMec
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 775037752
okej ... ale esi to pak bude padat ... tak si mě nepřej ......Hasis píše:to plexi sundat musis. Drzi an takovych zobackach. JA to sundaval a drzi zas. Znamy kecal
nemusíš se bát já jsem to taky sundaval tak před 1,5rokem a držíto ale musíš si dát pozor aby ti nepraskly ty zobáčky na kterých drží to plexisklo
- WoMec
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 775037752
oka oka ... dik za infoHroche píše:nemusíš se bát já jsem to taky sundaval tak před 1,5rokem a držíto ale musíš si dát pozor aby ti nepraskly ty zobáčky na kterých drží to plexisklo
- vinorak
- odborník
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
já to rozebíral tolikrát... ne hlavně pozor na ty plastový zobáčky. Ale nevadí když je ulámeš tak mám doma ještě jednu přístrojovku takže kdyžtak se ozvi
- matt89
- Aktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
a mas z gti budiky??...nebo mam spis rict hugovi...jedny shanimvinorak píše:já to rozebíral tolikrát... ne hlavně pozor na ty plastový zobáčky. Ale nevadí když je ulámeš tak mám doma ještě jednu přístrojovku takže kdyžtak se ozvi
Prý jezdím na mině :-P
- vinorak
- odborník
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
no, jelikož to je rok a půl, tak žádný nemám ale v bazaru je toho dost