Imobilizér
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
Imobilizér
Mám origo imobilizér a k tomu jeden ovladač který je zároveň jako DO na zámky...až mi vyplivne tak nenastartuju , takže nemá někdo zkušenost jestli to někde dělají abych přikoupil do zásoby
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
Re: Imobilizér
nedoplatis sa kamo..vyhod to a sprav tajny vypinac na spinacke
- Hasis
- Stálý inventář 205clubu
- Kontaktovat uživatele:
natahni treb akabel od baterky nebo od neceho k cudlu, ten tajne schovej a budes mit vypinani a zapinani. Jak maj treba zavodni auta:). ALe ti ho nemaji schovany
VTS powa
- Milhaus
- Club admin
- Kontaktovat uživatele:
ale já se bavím o imobilizéru, mám ho a nepotřebuju vymýšlet nic jinýho...Hasis píše:natahni treb akabel od baterky nebo od neceho k cudlu, ten tajne schovej a budes mit vypinani a zapinani. Jak maj treba zavodni auta:). ALe ti ho nemaji schovany
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
Já bych se toho nebál.I s jedním ovládáním.Mám imobil.s dálkou v autě 11let,funguje bez závady/zatím/,i baterii v něm mám ještě z výroby.A kromě toho to lze nastartovat i bez odemknutí dálkou takovým zvláštním rituálem popsaným v návodu.Sám si ho pochopitelně nepamatuji.Myslím,že něco podobného půjde i u toho tvého,v případě poruchy.
Peugeot 205 MI 16
Yamaha TRX 850
Honda CBR 1000RR Fireblade
Ducati Streetfighter
Yamaha TRX 850
Honda CBR 1000RR Fireblade
Ducati Streetfighter
- Milhaus
- Club admin
- Kontaktovat uživatele:
tak ten rituál by mě zajímal...snad tu ted nejsou nejaci zlodeji...kdyztak mi to posli do SZ pokud ho nekde najdes...
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- Milhaus
- Club admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak a je to tady...minulý týden jsem ovladačem vypl imobilizér až na několikátý neúspěšný pokus, od té doby ho nepoužívám a když jsem to o víkendu zkoušel tak už nějak nefakčí... Ještě zkusím vyměnit byterku, ale tu jsem měnil minulej rok, takže chyba by měla být v něčem jiném...
To nasere...teď stačí když se mi vybije baterka, nebo když ji odpojím a tím se mi při opětovné dodávce proudu automaticky zapne imobilizér a jsem nahranej...už neodjedu... Jak na to? Jak ho vyřadit, popřípadě kde napojit vypínač?
To nasere...teď stačí když se mi vybije baterka, nebo když ji odpojím a tím se mi při opětovné dodávce proudu automaticky zapne imobilizér a jsem nahranej...už neodjedu... Jak na to? Jak ho vyřadit, popřípadě kde napojit vypínač?
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- Milhaus
- Club admin
- Kontaktovat uživatele:
dal by se nějak napárovat ovladač z jiného auta? někde jsem četl něco o spárování dálkového ovladače s imobilizérem...Ale nemůžu to už nikde najít...dělal to někdo?
Dělá se to nějak s odblokovaným imobilizérem, se zapnutým klíčkem a pak se nějak mačká DO...
Dělá se to nějak s odblokovaným imobilizérem, se zapnutým klíčkem a pak se nějak mačká DO...
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
a tak stareho auta to asi nepojde...u novych to ide...jednoducho ho vyhod a daj tajny vypinac a mas "pokoj"