Regulace náklonu světel - OPRAVENO
- vinorak
- odborník
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
Re: Regulace náklonu světel - OPRAVENO
no někde tady bylo téma jak to womec opravoval. ale sám nevim kde :oops:
no je to o stránku dřív no a ještě se podivej do členů a 205 a xenony a tam mám fotku jak to vypadá v reálu...
no je to o stránku dřív no a ještě se podivej do členů a 205 a xenony a tam mám fotku jak to vypadá v reálu...
- Hanča
- 205 its my life
- Skutečné jméno: Hanka
- Kontaktovat uživatele:
vinorak píše:no někde tady bylo téma jak to womec opravoval. ale sám nevim kde :oops:
No nejsem o moc chytřejší No tak snad si s tím Jirka poradí
Peugeot 205 1,1 44 kW - prodáno
Škoda Fabia 1,9 SDI 47 kW
Peugeot 205 1,4 GT
Peugeot 205 1,4 GT
- WoMec
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 775037752
pokud se ti to vraci tak tam mas jednak vzduch ale asi to bude nekde ucpany ... o par prispevku nahoru jsem popisoval jak to zpravit ... koukni na to .. kdyby nebylo neco jasny tak se ozvy ;)Hanča píše:renm píše:našel jsem obrázkovej návod na vymontování:
http://www.planete-205.com/forum/viewto ... 24-285.php
Hezký - ještě bych t potřebovala přeložit
Nám to asi taky nefunguje - když tím kolečkem v kabině otočím, tak se mi vrátí nazpátek
- Hanča
- 205 its my life
- Kontaktovat uživatele:
WoMec píše:pokud se ti to vraci tak tam mas jednak vzduch ale asi to bude nekde ucpany ... o par prispevku nahoru jsem popisoval jak to zpravit ... koukni na to .. kdyby nebylo neco jasny tak se ozvy ;)Hanča píše:renm píše:našel jsem obrázkovej návod na vymontování:
http://www.planete-205.com/forum/viewto ... 24-285.php
Hezký - ještě bych t potřebovala přeložit
Nám to asi taky nefunguje - když tím kolečkem v kabině otočím, tak se mi vrátí nazpátek
No já na to koukat nebudu - mám na to lidi
A kdyby si lidi nevěděli rady, tak se optáme
Peugeot 205 1,4 GT
Peugeot 205 1,4 GT
- WoMec
tak to jo ... jako ve skratce.. odšpuntuj u svetel a u toho kolečna ty kovový špunty (na tom mym nakresu ten cervený dole ... nech vytect starou kapalinu ... a pak tam od toho kolečka natlač inj. strikackou tam natalač novou kapalinu .. az ti to u svetel poteče ta kapalina tak to u toho kolečka zaspuntuj u svetel si pordž kombinačkama ty byli trny vytahly, dopln zbytek kapaliny, zašpunuj a je to ... poku to nemas nikde praskle tak by to melo byt vpohode :)Hanča píše:No já na to koukat nebudu - mám na to lidi
- Hanča
- 205 its my life
- Kontaktovat uživatele:
WoMec píše:tak to jo ... jako ve skratce.. odšpuntuj u svetel a u toho kolečna ty kovový špunty (na tom mym nakresu ten cervený dole ... nech vytect starou kapalinu ... a pak tam od toho kolečka natlač inj. strikackou tam natalač novou kapalinu .. az ti to u svetel poteče ta kapalina tak to u toho kolečka zaspuntuj u svetel si pordž kombinačkama ty byli trny vytahly, dopln zbytek kapaliny, zašpunuj a je to ... poku to nemas nikde praskle tak by to melo byt vpohode :)Hanča píše:No já na to koukat nebudu - mám na to lidi
A jakou kapalinu? Třeba pivo?
Peugeot 205 1,4 GT
Peugeot 205 1,4 GT
- WoMec
jestli z toho chces udelat pojizdnou pípu ... proč ne ... ale jinak tam dej nemrzku ;)Hanča píše:WoMec píše:tak to jo ... jako ve skratce.. odšpuntuj u svetel a u toho kolečna ty kovový špunty (na tom mym nakresu ten cervený dole ... nech vytect starou kapalinu ... a pak tam od toho kolečka natlač inj. strikackou tam natalač novou kapalinu .. az ti to u svetel poteče ta kapalina tak to u toho kolečka zaspuntuj u svetel si pordž kombinačkama ty byli trny vytahly, dopln zbytek kapaliny, zašpunuj a je to ... poku to nemas nikde praskle tak by to melo byt vpohode :)Hanča píše:No já na to koukat nebudu - mám na to lidi
A jakou kapalinu? Třeba pivo?
- Hanča
- 205 its my life
- Kontaktovat uživatele:
WoMec píše:
jestli z toho chces udelat pojizdnou pípu ... proč ne ... ale jinak tam dej nemrzku ;)
OK, dík
Peugeot 205 1,4 GT
Peugeot 205 1,4 GT
- Tkelisovka
- Uživatel
- Rok narození: 1979
- Skutečné jméno: Tomas
Re: Regulace náklonu světel
tak to blahopřeju mě se naklání jen jedno světlo a v noci kolikrát žadnej šlágr takže se na Tebe určitě obrátímWoMec píše:OPRAVENO :) ... dneska jsem nad tím strávil asi hodinku a už to šlape jak hodinky. Rozebral jsem to táhlo ( stačí vycvaknout ten bíly plast nahoře - na obrázku tmavě modrá) vyčistil jsem tu těsnící gumu a celý vnitřek. Pak jsem si v kabině vytáhl ten bazmek na tu regulaci, oddělal jsem zátku příslušnýho táhla a injekční stríkačkou jsem tam natlačil nemrzkku (ne že by tam ta kapalina nebyla, ale bylo to zavzdušněný a ten trn nedržel nahore). Až z druhýho konce tekla jenom kapalina tak jsem to v kabine zašpuntoval. Pak jsem mazl tu tesníci gumu trochu vazelinou aby to tesnilo, odlil jsem trochu te kalapiny aby ty trny byly ve stejné výšce. všechno jsem to smotnoval nacvakl na světla a hurá ... funguje to. Kdyby kdokoliv s tím mel problém tak pište :)
205 1,1 5dv. na ND
205 1,1 3dv.
205 1,1 3dv.