Hanča píše:A je tam Komplet hadice s plechem za 100,--
No vidis a hned to bude jezdit lepe
Peugeot 205 1.9D 47kw r.v. 1991-zatím nic moc,ale az se do nej dám,bude to voňavka.
Peugeot 205 cabrio Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009 Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem. 13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč. Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)
Hanča píše:A je tam Komplet hadice s plechem za 100,--
No vidis a hned to bude jezdit lepe
A hlavně levněji - alespoň doufám...
To už záleží jenom na řidičově noze.
Peugeot 205 1.9D 47kw r.v. 1991-zatím nic moc,ale az se do nej dám,bude to voňavka.
Peugeot 205 cabrio Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009 Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem. 13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč. Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)
Bartik333 píše:
Já mám šikovnou nožku
no tak přeju, aby se ta spotřeba snížila, ale pochybuju, že teď když je teplo to bude nějak extra znát ale v zimě to bude určitě lepší. Napadlo mě jestli ti trochu nepřibržďují brzdy. To taky udělá rozdíl ve spotřebě.
Bartik333 píše:
Já mám šikovnou nožku
no tak přeju, aby se ta spotřeba snížila, ale pochybuju, že teď když je teplo to bude nějak extra znát ale v zimě to bude určitě lepší. Napadlo mě jestli ti trochu nepřibržďují brzdy. To taky udělá rozdíl ve spotřebě.
To myslím že ne - jenom když zabrzdíme na ručku, tak se to tam kousne, ale hned se to pustí...
no třeba u mě to taky nebylo při jízdě poznat, ale když sem zved auto na hever tak sem levym zadním skoro nepohnul. Byl zarezlej bovden, ale naneštěstí sem utrhnul to druhý lanko, takže sem to pak kompletně zgenerálkoval: lanka+prasátka+pakny jo a teď sem ujel na plnou už 700 km a ještě to neni hladoví
vinorak píše:no třeba u mě to taky nebylo při jízdě poznat, ale když sem zved auto na hever tak sem levym zadním skoro nepohnul. Byl zarezlej bovden, ale naneštěstí sem utrhnul to druhý lanko, takže sem to pak kompletně zgenerálkoval: lanka+prasátka+pakny jo a teď sem ujel na plnou už 700 km a ještě to neni hladoví
No to mi když to zvednem a máme zabržděnou ručku, tak se nám naopak jedno kolo točí - za řidičem... Takže my máme jen 3 brzdy Je tam nějakej skřivenej buben... Ale tak s tím počkáme, až se nám komplet podělá ta náprava a koupíme jí i s brzdama...
Hanča píše:No to mi když to zvednem a máme zabržděnou ručku, tak se nám naopak jedno kolo točí - za řidičem... Takže my máme jen 3 brzdy Je tam nějakej skřivenej buben... Ale tak s tím počkáme, až se nám komplet podělá ta náprava a koupíme jí i s brzdama...
bud v klidu kamaradovi na 205ce brzdilo jenom predni pravy a tim zajel do pangejta a diky tomu i sel prez boudu myslim ze tri kola ktery brzdej sou este ok