weslo píše:STK+EK
jo tááák ... chápu
weslo píše:STK+EK
k tomu ti poviem len toľko: istota je guľometvincent píše:STK+EK se musi delat jako ja dneska (protekcne)
Tam u vás na to jdete takhle nalehko vyzbrojený já radši 30mm Granátomet Jistota je holt jistotaweslo píše:k tomu ti poviem len toľko: istota je guľometvincent píše:STK+EK se musi delat jako ja dneska (protekcne)
to záleží naozaj od človeka... niekde ťa za pneu zjebú inde ich ani nepozerajúTomas cerveny píše:Tam u vás na to jdete takhle nalehko vyzbrojený já radši 30mm Granátomet Jistota je holt jistotaweslo píše:k tomu ti poviem len toľko: istota je guľometvincent píše:STK+EK se musi delat jako ja dneska (protekcne)
Ps. A oni na STK+EK občas nepoznají co tam máš za žárovky já mám v parkovačkách diodový a vzadu taky a zapomněl jsem je vyměnit za origo jak to vždy dělám a nic se nepoznalo a prošel jsem.
co jsi všechno sundal? Jen volant ne? Nic jinýho by jim vadit snad nemělo...Jepík píše:No to je pravda s tou technickou-mě čeká v pátek,tak jsem preventyvně odstrojil co se dalo abych je zbytečně nedráždil.
weslo píše:aké sú origo, aké tam majú byť...pls
starý? Jako ty kulatý R2? No H4 jsou jen jednoho druhu a liší se jen v patici - jedna je obyč H4 a pak se prodávají s paticí R2 kterou dáš do starých světel vyrobených kdy ještě H4 neexistovali - takže je tam patice R2aaischa píše:já měl H4 takový ty oválný a svítili mi dobře páč sem si seridi svetla po svym ale na stk se jim to nezdalo tak mi bylo receno ze tam patřej starý H4 uplne jinyho tvaru a ze tam tyhle nepatrej ze se to pak neda poradne seridit, tak tam mam ty starsi halogeny a spokojenost :) takze tak
Patice stejna jako h4 ale kulatejsi, ne valcova spicka, pripadne muzu vyfotit, kdovi co mam za svetla, pac tam ty zarovky v tom svetlo metu drzej ale nic extra nepasujou, celkove predek moc nelicuje...renm píše:starý? Jako ty kulatý R2? No H4 jsou jen jednoho druhu a liší se jen v patici - jedna je obyč H4 a pak se prodávají s paticí R2 kterou dáš do starých světel vyrobených kdy ještě H4 neexistovali - takže je tam patice R2aaischa píše:já měl H4 takový ty oválný a svítili mi dobře páč sem si seridi svetla po svym ale na stk se jim to nezdalo tak mi bylo receno ze tam patřej starý H4 uplne jinyho tvaru a ze tam tyhle nepatrej ze se to pak neda poradne seridit, tak tam mam ty starsi halogeny a spokojenost :) takze tak
jj, vyfoť, to mě zajímáaaischa píše: Patice stejna jako h4 ale kulatejsi, ne valcova spicka, pripadne muzu vyfotit, kdovi co mam za svetla, pac tam ty zarovky v tom svetlo metu drzej ale nic extra nepasujou, celkove predek moc nelicuje...
odpo na to vlitnu potrebuju nafotit par veci na ty navody.. Este mi je ten technik ukazoval..renm píše:jj, vyfoť, to mě zajímáaaischa píše: Patice stejna jako h4 ale kulatejsi, ne valcova spicka, pripadne muzu vyfotit, kdovi co mam za svetla, pac tam ty zarovky v tom svetlo metu drzej ale nic extra nepasujou, celkove predek moc nelicuje...