ahoj,
mam dosti popraskany gumovy hadicky k brzdičům, čet sem ze tam pásnou z favorita takze skocim do treba autkolly preknu ze chci hadick do fáčka, a oni mi je daj, a pak je jenom namontuju, odvzdušnim atd, nebo je nutna nejaka uprava ? bejva to zarezly nebo to pude v pohode bez problemu ?
druha vec, mel sem vyndany desticky pac sem to cistil jestli to nebylo prirezly a nebylo, ale valecek temer nesel prizastrcit, je to normalni nebo problem ? nekde sem cet o rozhejbávání..
trošku horší brzdeni, nic hroznyho ale neni to ono... třeba Š120 brzdí líp...
přední brzdy, dotaz k hadičkám a pístku
- aaischa
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
přední brzdy, dotaz k hadičkám a pístku
bejvávala 205ka
- Bartik333
- Stálý inventář 205clubu
- Skutečné jméno: Lubos
- tel.:: 607684334
- Kontaktovat uživatele:
Re: přední brzdy, dotaz k hadičkám a pístku
O tech hadickach nic nevim, ale k tem brzdam.aaischa píše:ahoj,
mam dosti popraskany gumovy hadicky k brzdičům, čet sem ze tam pásnou z favorita takze skocim do treba autkolly preknu ze chci hadick do fáčka, a oni mi je daj, a pak je jenom namontuju, odvzdušnim atd, nebo je nutna nejaka uprava ? bejva to zarezly nebo to pude v pohode bez problemu ?
druha vec, mel sem vyndany desticky pac sem to cistil jestli to nebylo prirezly a nebylo, ale valecek temer nesel prizastrcit, je to normalni nebo problem ? nekde sem cet o rozhejbávání..
Jestli to mas jeste rozdelane, tak vyndej desticky, slapni na brzdu, aby Ti vyjel pistek, sroubovakem odehni tu gumu, co tam je a prostrikej to treba konkorem nebo podobnym sprejem. Nech chvilku pusobit a zatlac pistek sikama zpet. Trosku naslap a zase pistek zasun. Melo by to potom byt lepsi.
Pak pro jistotu muzes odvzdusnit.
Jinak jestli se pletu, tak me opravte. Jsem je clovek.
Peugeot 205 1.9D 47kw r.v. 1991 -zatím nic moc,ale az se do nej dám,bude to voňavka.
Peugeot 205 cabrio
Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009
Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem.
13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč.
Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)
Peugeot 205 cabrio
Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009
Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem.
13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč.
Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)
- aaischa
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
mam složeno ale pri vymenene tech hadiček to budu znova rozebirat takze na to znova stejně dojde takze to udělám přijednomBartik333 píše:O tech hadickach nic nevim, ale k tem brzdam.aaischa píše:ahoj,
Jestli to mas jeste rozdelane, tak vyndej desticky, slapni na brzdu, aby Ti vyjel pistek, sroubovakem odehni tu gumu, co tam je a prostrikej to treba konkorem nebo podobnym sprejem. Nech chvilku pusobit a zatlac pistek sikama zpet. Trosku naslap a zase pistek zasun. Melo by to potom byt lepsi.
Pak pro jistotu muzes odvzdusnit.
Jinak jestli se pletu, tak me opravte. Jsem je clovek.
pripadne jestli musim ty hadicky koupit na 205ku nebo jak to je, ale co sem je videl zhrozil sem se že eště neruply, holt auto stálo pár tisíc
bejvávala 205ka
- vinorak
- odborník
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
no teď dělám repas třmenů bendix. Na jednom byl zalomenej odvzdušňovák a povedlo se mi utrhnout i hadici. :oops: takže se bude odvrtávat. Pistky chodily celkem hladce, ale když už to mám sundaný tak udělám i komplet všechny gumičky a tak
- zoby
- 205 its my life
- Rok narození: 1983
- Skutečné jméno: Martin
- Kontaktovat uživatele:
hadice z favorita pasují naprosto bez úprav. na 205 stojí hadice cca 300 kč a na favo 100 kč a jsou stejný.
tím že sundáš desky nepoznáš jestli je to zarezlý nebo ne, desky nezarezávaj, zarezávaj vodící čepy na třmenu a případně pístek. takže desky opět dolů a pořádně brzdič rozhýbat.
pro vinoraka: možná bude lepší sehnat jiný brzdič, než to odvrtávat. pokud s tím odvrtáváním nemáš zkušenosti, tak se ti může stát, že ti pak nová hadice nebo nový odvzdušňovák nebudou v převrtaných závitech těsnit.
tím že sundáš desky nepoznáš jestli je to zarezlý nebo ne, desky nezarezávaj, zarezávaj vodící čepy na třmenu a případně pístek. takže desky opět dolů a pořádně brzdič rozhýbat.
pro vinoraka: možná bude lepší sehnat jiný brzdič, než to odvrtávat. pokud s tím odvrtáváním nemáš zkušenosti, tak se ti může stát, že ti pak nová hadice nebo nový odvzdušňovák nebudou v převrtaných závitech těsnit.
- aaischa
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
tohle mi poradil marcel ze to prej rezne no mam uz favo hadicky a kapalinu, za hodku du menit a rozebiratzoby píše:hadice z favorita pasují naprosto bez úprav. na 205 stojí hadice cca 300 kč a na favo 100 kč a jsou stejný.
bejvávala 205ka
- vinorak
- odborník
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
Zoby: Já to nedělám ale jeden známý a ten mi už odvrtával i moje odvzdušňováky a naprostá spokojenost..