hoj lidi, tak co ten sraz? nějaké nápady? napadla mě Letná, to by mohlo být ze všech stran Prahy zhruha stejně daleko. vymyslete kdy mužu každý víkend po 14.hod.
no mozna spsi ten zlicin protoze sem chce jet i hanca a te je z berouna tak aby se nemotala po praze a nam prazakum o vikendu je celkem jedno kde to je ne jako prijet z berouna a jeste se motat po praze...
Phate píše:Já souhlasim se stranou přilehlou k Berounu, ale radši bych teda nějakej jinej flek než parkoviště u tesca...
Ale třeba vedle Mc Donalds který je naproti Tescu na Zličíně je parkovací plocha se zatravňovací dlažbou kde občas já zaparkuji když jedu s práce a chci na chvilku relaxovat a napít se. Tam je to myslím pro tenhle účel dost dobré místo. Co myslíte vy???
TOM ala "205, un sacré numéro". "Drive Of Your Life"
My car:
Peugeot 205 1.8 XRD (1986) 44kw "Bedřich" - 200tisíc s ním mám najeto a stále,stále věrně slouží
My Work car:
RM 122 GRAD "Drakouš" s BZ
OT 64 SCOT ("Bobík 207,ZRZEK 208,KILLER 205,BOMBER 206") by KFOR
BRDM 2 "Zlobr "
Phate píše:Já souhlasim se stranou přilehlou k Berounu, ale radši bych teda nějakej jinej flek než parkoviště u tesca...
Ale třeba vedle Mc Donalds který je naproti Tescu na Zličíně je parkovací plocha se zatravňovací dlažbou kde občas já zaparkuji když jedu s práce a chci na chvilku relaxovat a napít se. Tam je to myslím pro tenhle účel dost dobré místo. Co myslíte vy???
Tak asi určitě je to lepší než tesco...
Peugeot 1,8 XRD Suzuki Samurai SJ413------Konečně na SPZ se zeleným písmenem "V"
31.3.2010 - má první pokuta - 500,- za nekompletní doklady...