Mytí vozu
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
Mytí vozu
Možná zbytečné téma ale přece..
Jak se staráte o lak, plasty, gumové těsnění, kola atd?
Já napřed umyju auto šampónem, houbou, pak lak přeleštím tempem, stačí jedna tuba... plastové díly-nárazníky, plasty kolem oken, zrcátka, zástěrky přestříkám silikonem, to samé gumové těsnění a pneu.
Vnitřek kokpit, na čalounění ve dveřích spešl čistič na čalounění, v kufru mám deku a obšitý koberec, takže jen vyklepu
Výfuk přeleštím suchým hadrem a je to vše.
Já napřed umyju auto šampónem, houbou, pak lak přeleštím tempem, stačí jedna tuba... plastové díly-nárazníky, plasty kolem oken, zrcátka, zástěrky přestříkám silikonem, to samé gumové těsnění a pneu.
Vnitřek kokpit, na čalounění ve dveřích spešl čistič na čalounění, v kufru mám deku a obšitý koberec, takže jen vyklepu
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
Re: Mytí vozu
taak šampon poradne vydrhnout,az auto uschne prelestit okna,vevnitr vysat popripade za mokra vycistit koberec v kufru totez,palubku kokpit spray a taky gumovy rohoze,venku o plasty se nejak nestaram a gumy tez ne na druhej den je stejne auto zapraseny a mohl bych zacit znovu....
- hugo boss
- V.I.P
- Rok narození: 1985
- Skutečné jméno: Tom
- Kontaktovat uživatele:
no nevím jestli je dobré neustále přeleštovat auto tempem, teda spíš rozleštovat.renm píše:Možná zbytečné téma ale přece..
Tempo je totiž určené jen na rozleštění starého zašlého laku , to znamená že to funguje jako jemný smirek který strhne vrchní vrstvu laku a tím dodá lesk. Každým rozleštěním laku tempem mu ubíráš na tloušce...
www.peugeotdilykocbere.cz
Peugeot 205GTi furgonette Dimma ; Peugeot 205 GTi 2.0Turbo ; Peugeot 205 CTi ; Peugeot 106 1.3 rallye S1 ; Peugeot 405 Mi16 S2 ; Peugeot 205 1.6CTi ; Peugeot 205 1.9 Rallye ; Peugeot 205 1.9D XAD
Peugeot 205GTi furgonette Dimma ; Peugeot 205 GTi 2.0Turbo ; Peugeot 205 CTi ; Peugeot 106 1.3 rallye S1 ; Peugeot 405 Mi16 S2 ; Peugeot 205 1.6CTi ; Peugeot 205 1.9 Rallye ; Peugeot 205 1.9D XAD
- Milhaus
- Club admin
- Kontaktovat uživatele:
Ne tak úplně, tempo sebou sebere jen tu zvětralou vrchní část, takže zas takovou škodu neudělá, ale teď jsem se dověděl, že po tempu by se mělo auto navoskovat..jinak tempo používám 2xročně - před zimou a po zimě. Teď ho zkusím navoskovat nějakým tvrdším celoročním voskem
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- Milhaus
- Club admin
- Kontaktovat uživatele:
jsem to v létě navoskoval nějakým voskem a ještě teď se mi na bocích dělají perličky a moc se to nešpiní, horší je to se střechou a kapotou, ty už bývají po 14 dnech vyprahlé...ale to že na bokách ten vosk furt drží mě překvapilo jelikož stál dvě kila a mám to ještě tak na třikrát...
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- Phate
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1988
- Skutečné jméno: David
Re:
A nechceš tady tomu vosku udělat reklamu?renm píše:jsem to v létě navoskoval nějakým voskem a ještě teď se mi na bocích dělají perličky a moc se to nešpiní, horší je to se střechou a kapotou, ty už bývají po 14 dnech vyprahlé...ale to že na bokách ten vosk furt drží mě překvapilo jelikož stál dvě kila a mám to ještě tak na třikrát...
- Milhaus
- Club admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Re:
jj, ale teď nevím co to je, se ti v garáži pak podívám, mám dojem že sonax, ti ho vyfotím...ale nejdřív ve čtvrtek nebo až o víkenduPhate píše:A nechceš tady tomu vosku udělat reklamu?renm píše:jsem to v létě navoskoval nějakým voskem a ještě teď se mi na bocích dělají perličky a moc se to nešpiní, horší je to se střechou a kapotou, ty už bývají po 14 dnech vyprahlé...ale to že na bokách ten vosk furt drží mě překvapilo jelikož stál dvě kila a mám to ještě tak na třikrát...
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- Hasis
- Kontaktovat uživatele:
osploucham vodou, houba+sampoooo a pak splachnu
Kdyz s enekam chystam, tak sem i vysal interier a vlhkou hadrou setrel prach
Kdyz s enekam chystam, tak sem i vysal interier a vlhkou hadrou setrel prach
VTS powa
renm: hugo ma pravdu, tempem si jedine znicis lak...
mimochodom ja to cistim len cistou vodou a staci mi to :lol:
- Červený Tom
- 205club je můj domov
- Rok narození: 1980
- Kontaktovat uživatele:
No a mě stačí až pěkně zaprší a pak to uschne a hned je to umytéfrost píše:renm: hugo ma pravdu, tempem si jedine znicis lak...
TOM ala "205, un sacré numéro". "Drive Of Your Life"
My car:
Peugeot 205 1.8 XRD (1986) 44kw "Bedřich" - 200tisíc s ním mám najeto a stále,stále věrně slouží
My Work car:
RM 122 GRAD "Drakouš" s BZ
OT 64 SCOT ("Bobík 207,ZRZEK 208,KILLER 205,BOMBER 206") by KFOR
BRDM 2 "Zlobr "
My car:
Peugeot 205 1.8 XRD (1986) 44kw "Bedřich" - 200tisíc s ním mám najeto a stále,stále věrně slouží
My Work car:
RM 122 GRAD "Drakouš" s BZ
OT 64 SCOT ("Bobík 207,ZRZEK 208,KILLER 205,BOMBER 206") by KFOR
BRDM 2 "Zlobr "
- vincent
jo souhlas s hugem tempo je docela smejd.kamos pouzi na facko nakej srac ted nevim jak se menuje,ale ten favorit se leskne jak psi koule a vydrzi mu to dost dlouho.a slisel sem,ze zelvi olej nebo tuk je nejlepsi a vydrzi pres pul roku
PEUGEOT 1,6 GTI MALA FRANCOUZKA PILA-minulost
- Phate
- Rok narození: 1988
- Skutečné jméno: David
Re: Re:
Ty chodíš do garáže jen ve čtvrtek a o víkendu?renm píše:jj, ale teď nevím co to je, se ti v garáži pak podívám, mám dojem že sonax, ti ho vyfotím...ale nejdřív ve čtvrtek nebo až o víkenduPhate píše:A nechceš tady tomu vosku udělat reklamu?renm píše:jsem to v létě navoskoval nějakým voskem a ještě teď se mi na bocích dělají perličky a moc se to nešpiní, horší je to se střechou a kapotou, ty už bývají po 14 dnech vyprahlé...ale to že na bokách ten vosk furt drží mě překvapilo jelikož stál dvě kila a mám to ještě tak na třikrát...
-
Tempo je nejvetsi skodic laku co si clovek muze dat na auto , je to na silikonove bazi ci coz v praxi znamena že to nenastrikas , delaji se fleky kapky a tak , takze potom nasleduje brouseni az na plech aby jsi opravovany dil mohl prelaknou , Souhlasim s lidma ze tempo je lestenka na niceni laku . Zatal
205 XS Bíla - šla na díly
205 GRD Modrá - Ach to aukro,likvidace
205 GTI Gutmann (replika) - Ruzova bugyna - Prodáno
306 S 16 - 112 KW - Už má nového pilota - Prodáno
--------------------------------------------------
205 GTI Gutmann - z malého lvíčátka bude velkej TYGR
205 GRD Modrá - Ach to aukro,likvidace
205 GTI Gutmann (replika) - Ruzova bugyna - Prodáno
306 S 16 - 112 KW - Už má nového pilota - Prodáno
--------------------------------------------------
205 GTI Gutmann - z malého lvíčátka bude velkej TYGR
- Tkelisovka
- Uživatel
- Rok narození: 1979
- Skutečné jméno: Tomas
jednou měsíčně si udělám výlet do myčky, bo naše cesty jsou tak kvalitní na čistotu, že mám auto furt jak prase
tempo je hnus jinak jedno na prodej
tempo je hnus jinak jedno na prodej
205 1,1 5dv. na ND
205 1,1 3dv.
205 1,1 3dv.