takže mám elektrický stahování oken, ale chybí mi kabeláž. Pomocí schémat už sem zjistil zapojení, ale jediný co mi neni jasný je relé. Podle schématu je na 5 pozici z leva relé pro elektrický okna. To by mělo spínat plus po zapnutí klíčku na pojistku číslo 9 která má být 20A. No a jelikož to chci zapojit jako originál tak mě zajímá to relé. Je to obyčejný spínací? a kolik má nožiček?? Díky za odpověď můj tajný tip je ten, že je to obyč spínací se 4 piny, ale chci mít jistotu
vinorak píše:
jinak promiň Renme že sem ti to vyfouk
no neva, já napřed musím zjistit proč blbne to moje ať vím co přesně koupit nebo vyměnit...zatím mám podezření na dráty......v zimě stahování absolutně nejde a v létě se to záhadně rozchodí...nechápu
jo a na sraze se na to moje relé můžeš podívat jestli ho najdeš, mám origo stahování
________ Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let | Fabia 1,9 | SDI |
vinorak píše:
jinak promiň Renme že sem ti to vyfouk
no neva, já napřed musím zjistit proč blbne to moje ať vím co přesně koupit nebo vyměnit...zatím mám podezření na dráty......v zimě stahování absolutně nejde a v létě se to záhadně rozchodí...nechápu
jo a na sraze se na to moje relé můžeš podívat jestli ho najdeš, mám origo stahování
Taky mi to takhle blblo,měl sem zadřenou jednu silonovou kladku v těch zavíracích pákách.
Jelikož už obě 205 mají elektrická okýnka, tak sem se chtěl zeptat na následující věc. Jdou vám okýnka jenom s klíčkem, nebo po vypnutí klíčku jdou ještě chvíli???
Jestli teda nemám sehnat nějaký speciální relátko, co drží sepnutý třeba 5 minut po vypnutí obvodu?????
vinorak píše:Jelikož už obě 205 mají elektrická okýnka, tak sem se chtěl zeptat na následující věc. Jdou vám okýnka jenom s klíčkem, nebo po vypnutí klíčku jdou ještě chvíli???
Jestli teda nemám sehnat nějaký speciální relátko, co drží sepnutý třeba 5 minut po vypnutí obvodu?????
jdou jen s klíčem...bez klíče ani ťuk...i když někdy nejdou ani s tím klíčem, ale to už je zas do druhého tématu
________ Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let | Fabia 1,9 | SDI |