pokud je spatna 2 nebo 1 svícky .. tak motor jakoby kucká a snaží se roztočit... po pár pokusech ... vetsinou chytne ... je mozny aby chytl i kdyz jsou vsechny 4 spatny .. ale jenom teoreticky (to ted nebudu rozebirat) ... zkus se jeste podívat jestli ti ten ventyl funguje melo by byt slyset cvakáni ... pokud je porád zavrený tak je jasne ze ti to nechytne ...p!nk p!ggy píše: palivovy filtr jsem dneska cistil (doufam ze spravne),ale vybila se mi pak baterka tak nevim jak na tom je..ale vypadalo to ze to stejnak nefacha..ne draty ale proste takova ta trubice co vede k cerpadlu z predni strany..tu kdyz vyndas a nastartujes tak tamtudy prochazi nafta do cerpadla..a drat myslim vede az k elektromagnetickemu spinaci nebo jak se to jmenuje..kdyz nastartujes tak se ti otevre a propusti ti palivo ktere se pak u svicek vzniti..a ty svicky mam jen normalne vysroubovat??je jen pruser ze nemam multimetr..
PS: kdyby to byli svicky co by to delalo??me to prijde zvlastni aby to byli svicky pac ono to jakoby chrci ze to startuje ale nenaskoci to..
občas nestartuje!!!pomoc!!!
- WoMec
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 775037752
Re: občas nestartuje!!!pomoc!!!
- p!nk p!ggy
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
to je prave ono ze nevim jak by ten ventil mel cvakat..WoMec píše: pokud je spatna 2 nebo 1 svícky .. tak motor jakoby kucká a snaží se roztočit... po pár pokusech ... vetsinou chytne ... je mozny aby chytl i kdyz jsou vsechny 4 spatny .. ale jenom teoreticky (to ted nebudu rozebirat) ... zkus se jeste podívat jestli ti ten ventyl funguje melo by byt slyset cvakáni ... pokud je porád zavrený tak je jasne ze ti to nechytne ...
Naposledy upravil(a) p!nk p!ggy dne 19 kvě 2008 22:00, celkem upraveno 2 x.
Peugeot 205, 1,8D, modrej smoula - prodano
Opel Astra F
Opel Astra F
- WoMec
p!nk p!ggy píše:to je prave ono ze nevim jak by ten ventil mel cvakat..WoMec píše: pokud je spatna 2 nebo 1 svícky .. tak motor jakoby kucká a snaží se roztočit... po pár pokusech ... vetsinou chytne ... je mozny aby chytl i kdyz jsou vsechny 4 spatny .. ale jenom teoreticky (to ted nebudu rozebirat) ... zkus se jeste podívat jestli ti ten ventyl funguje melo by byt slyset cvakáni ... pokud je porád zavrený tak je jasne ze ti to nechytne ...
je to jedina vec ktera muze v motoru cvakat :D ;) ... proste CVAK
- p!nk p!ggy
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
a co kdyz jsem d***l a nepoznam to??:DWoMec píše:
a jeste ke svickam..me to vzdycky slo v pohode..ale treba jednou do mesice nekdy dvakrat mi to proste chytne ale treba brzo pustim klicek nebo tedka se mi to stalo pac jsem volal mirkovi odsud z fora a chtel jsem aby me slysel tak jsem to chcipl kdyz uz se to jakoby nakoplo ale ne cele..no a pak uz to neslo nastartovat..
Opel Astra F
Opel Astra F
- WoMec
tyjo ... podivej se jestli nemas ucpaný palivový vedení ... a zkontroluj ty svíčky ;) ... myslim ze jinde krpa asi nebudep!nk p!ggy píše:a co kdyz jsem d***l a nepoznam to??:DWoMec píše:
a jeste ke svickam..me to vzdycky slo v pohode..ale treba jednou do mesice nekdy dvakrat mi to proste chytne ale treba brzo pustim klicek nebo tedka se mi to stalo pac jsem volal mirkovi odsud z fora a chtel jsem aby me slysel tak jsem to chcipl kdyz uz se to jakoby nakoplo ale ne cele..no a pak uz to neslo nastartovat..
- p!nk p!ggy
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
super a palivovy vedeni mam zkontrolovat jak??:D:Drikam jsem s autama amater..takze potrebuju to napsat jak pro debila:(WoMec píše:
tyjo ... podivej se jestli nemas ucpaný palivový vedení ... a zkontroluj ty svíčky ;) ... myslim ze jinde krpa asi nebude
Opel Astra F
Opel Astra F