EDIT: pripadne sem hodte nejake fotky VIN kodu 205/309/405, at vim pro predstavu jak jsou ty tecky rovne
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
je to dosti prace s uradama a zadaco to neni, hele můj vin, hodim fotku půlky vinu je jak naťuken důlčíkem rukou :D všecko nepravidelný , čísla a písmena tak trošku šišatý :D a na TK i evidenčce to prošlo :D sice si to jeden týpek prohlížel ale v klidu, stejně nechápu jak to může, neučelně reznouv v místě kde je vinfranus píše:Chci se zeptat, jaky je presne postup, kdyz mi na karoserii zrezivy VIN kod? Kdyz jem byl pred dvema lety na STK, tak me technik upozornoval na to, ze uz je spatne citelny, tak jsem se ho ptal co se stane, kdyz nepujde vubec precist a bylo mi receno, ze je mozne zazadat o novy. Timto se chci zeptat, jestli nevite, co to presne obnasi, kolik to stoji, jak moc je kolem toho behani atd.? Pripadne jestli jste nekdo nezkousel ty vyteckovane cisla zviditelni dulcikem, nejaky malym vrtakem nebo podobne...
EDIT: pripadne sem hodte nejake fotky VIN kodu 205/309/405, at vim pro predstavu jak jsou ty tecky rovne
A nemas to preklepane kvuli tomu, ze ti tam chybi vyrobni stitek? Ja totiz nekde v tom miste u tlumice mam prinytovanou hlinikovou desticku s vin a dalsima cislama.Hasis píše:ja mam na gutmanovi vin kod preklepany natom miste, kde je uchycen tlumic. Ale nevim jestli to delal hugo nebo majitel prednim. Jo a nedelali to oni, ale legalne myslim.
No ja to necetl zatim, ale napsal me to Hugokvůli korozi vin čísla vyraženo na klobouku náhradní technologií