Proč si v každym příspěvku musíš rejpnout??? viz.:"Založil jsem jiné téma jelikož to evidentně nedokážeš pochopit." Pak nemůžeš čekat, že zmlknu a nebudu se bránit...a neni to o nepochopení, ale o tom, že nemá cenu se bránit v jinym tématu než v tom, ve kterym ses do mě pustil...renm píše:Založil jsem jiné téma jelikož to evidentně nedokážeš pochopit.Phate píše: EDIT: 4renm: nasrat se snažíš asi Ty mě... Nebudu to provozovat v jinym tématu. Tady si se do mě pustil, tady se budu bránit!!! Pokud vim, tak se prostě psali návrhy na místo srazu. Co je špatnýho na tom, že sem navrhnul moje okolí??? A navíc to bylo taky proto, že tady to můžu zařídit.
Nejsem proti aby to bylo někde tam u vás za Prahou ale mnohem lepší snad bude když to bude pro všechny v přijatelné vzdálenosti ne? To musíš uznat. Tvůj návrh jsem přijal a dal do hlasování - jak jsem řekl - hlasování pokračuje, musíme se prostě podřídit většině.
Vždyť já to uznávám. Jen znovu opakuji, že sem jen nechtěl abys vyhlašoval vítěze po krátkym hlasování... Samozřejmě, že se musíme podřídit většině, já to vim. A taky vim, že né vždy to bude všem vyhovovat, ale o to tu přece vůbec nešlo... Nestěžoval jsem si na místo konání, ale na rychlost vyhlášení vítěze... Ale fajn, hlasování běží dál a program se víceméně může plánovat i bez konečného místa... Doufá, že teď už je vše vysvětleno a v pořádku:-) A nerejpej do mě timhle způsobem, budu se bránit