Peugeot 205 1,2 - Mazlik
Moderátor: rada
Peugeot 205 1,2 - Mazlik
Historie mého vozu začala roku 1990 kdy byl vyroben, první majitel ho koupil v Německu, roku 1994 byl zřejmě po nehodě přivezen do České Republiky, kde ho vystřídalo několik majitelů. Já jsem byl 6tý v řadě. Koupil jsem ho v srpnu roku 2006 po nějakým dědovy, co ho měl stále v garáži, takže byl v dobrým stavu, hlavně celý bez koroze. Měl najeto 136000 km. Za ty 2 roky co jsem ho měl, jsem na měl udělal vcelku dost věcí..Od strejdy jsem dostal pěkný 14ctky elektrony, díky kterej sem trochu ničil na českých silnicích přední nápravu, takže jsem párkrát vyměnil přední ramena a čepy. Nechal jsem opravit a vyměnit komplet brzdový systém, celý nový výfuk a takový ty běžný provozní opravy. No a z úprav, neměl jsem moc času, peněz a dovedností se pustit do nějakýho velkýho tuningu, tak jsem se věnoval spíš drobným úpravám, jako třeba byli přední kulatý mlhovky, podařilo se mi sehnat originální ještě zabalený v krabici přední světla, částečně jsem nalakoval interiér, celý jsem ho modře podsvítil diodama a neonama, nalakoval sem bubny a brzdiče, zrenovoval jsem přední laminátový horní díl nárazníku, dal jsem do dveří repráky od X-ploidu, rádio Sony, a spousta dalších drobností, něco je vidět na fotkách...Měl jsem spoustu plánů jak dál pokračovat s úpravama, u Jepika jsem si objednal přední gti spoiler s úpravou na "čtyřoko" jako měli 309 gti, gti sedačky, dolakovat a trochu počalounit interiér, podsvítit Mazlika i zvenku, atd...ale bohužel k tomu již nedošlo, protože 31.8 2007 byla moje 205ka ukradená a do dnešního dne se nenašla...Takže jsem se rozhodl, poté co jsem objevil nová design těchto stránek a bohatý showroom, že jsem dám nějaké to povídání a pár fotek jako vzpomínku na mýho Mazlika. Byl jsem 2x lehce nabourán, asi během 14 dnů..Byl jsem s ním moc spokojenej, nikdy jsem s ním něměl žádný větší poblém, snad jen že jsem zapadl v blátě na polní cestě a museli mě odsud tahat...takže můžu 205 všem vřele doporučit. Dlouho jsem přemýšlel, že si koupím jinou 205ku, ale po dlouhém rozmýšlení jsem dospěl k názoru že ne, že až někdy třeba jako druhý auto jen tak na ježdění. ták a ted fotky...
Můj červený Mazlík 205 odcizen 31.8.2007 stále nenalezen...
Re: Peugeot 205 1,2 - Mazlik
Naposledy upravil(a) Tom!k dne 21 kvě 2008 19:22, celkem upraveno 1 x.
Re: Peugeot 205 1,2 - Mazlik
a na závěr takový pokusy o virtual tuning...a