Koupim dily na 205, plato do kufru, plasty, sedacky
Koupim dily na 205, plato do kufru, plasty, sedacky
DD, potreboval bych levne sehnat sedacky do 3-dveraku, obyc, gti to je jedno. Dale pak potrebuju plato do kufru, klidne i s dirama na repra a jeste potrebuju takovy ty plastovy ovaly jak jsou okolo vicka nadrze a na druhe strane. Dekuju za nabidky.
- Hanča
- 205 its my life
- Skutečné jméno: Hanka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Koupim dily na 205, plato do kufru, plasty, sedacky
rockfist píše:DD, potreboval bych levne sehnat sedacky do 3-dveraku, obyc, gti to je jedno. Dale pak potrebuju plato do kufru, klidne i s dirama na repra a jeste potrebuju takovy ty plastovy ovaly jak jsou okolo vicka nadrze a na druhe strane. Dekuju za nabidky.
Ahoj, mám sedačky do 3-dvéře i s pojezdama. Jsou to teda ty obyč, ale jsou na nich i potahy
Peugeot 205 1,1 44 kW - prodáno
Škoda Fabia 1,9 SDI 47 kW
Peugeot 205 1,4 GT
Škoda Fabia 1,9 SDI 47 kW
Peugeot 205 1,4 GT
Ahoj a kolik za ně?, máš nějaký fotky a odkud jsi? Kdyžtak ty fotky pošli na rockfist@seznam.cz díky
Plata mám dvě, obě s repráky a jedno se sluneční clonou. Seadačky mám také.
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
jak vypadá ta sluneční clona? Hoď fotohavasek píše:Plata mám dvě, obě s repráky a jedno se sluneční clonou. Seadačky mám také.
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Tady je to plato se clonou -(clona je koženková rolovací - originál z Audi) + sedačky - jsou v poho, akorát ta u řidiče je na opěradle prodřená - po domluvě bych ji mohl u kamaráda nechat opravit látkou zde zadních sedaček - kamarád je čalouník, nebylo by to poznat - ale když to chceš levně .......
Ahoj, ty sedačky vypadaj pěkně, kolik bys za ně chtěl? A za to plato, stačí to obyč bez clony?
Psal jsem ti SZ. Tady je to plato bez clony s repráky, byly tam vyřízlý větší díry, tak jsem tam dal provizorně kousek koberce, takže repro není uprostřed. Bez repráků by bylo za 300,-.