Tak koukam na fotecky se srazu a vsiml jsem si, ze Hugo prijel na sraz az z Francie.
To je pekna dalka
Jinak good znacka 4528 RT 08.
Kde jsi ji splasil???
Slouhnul nejakymu frantikovi co tady byl na dovce???
Peugeot 205 1.9D 47kw r.v. 1991-zatím nic moc,ale az se do nej dám,bude to voňavka.
Peugeot 205 cabrio Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009 Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem. 13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč. Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)
Hele, když už si to nakousla... Proč tam máš napsáno že si z Berouna? To má bejt kde teď bydlíš a né kde si bydlela... A já mam pocit, že je to taková prdel na konci asi 10km slepý ulice jménem Žloukovice
Ta slepá ulice je dlouhá 4 km a trvalé bydliště mám v Berouně
Já jsem narozdíl od NĚKOHO čistokrevnej Berouňák
Já taky neřikám, že nejsi... Já se ale za Berouňáka nevydávám , takže nechápu Tvojí poznámku... Nehledě na to, že si mi stejně odpověděla nesmyslem... Chceš mi říct, že když budu mít trvalý bydliště v Praze, ale bydlet budu někde jinde, tak si tam mám dát Prahu? To je pro to, aby lidi věděli kde by Tě třeba mohli najít (ohledně prodej dílů atd.)... KONČÍME S TIM TADY
No a já nechci aby mě hledali ve Žloukovicích, když tam nebydlím - doma jsem v Berouně A navíc žádný díly nabízím
Ale jestli to tak není, tak mi oprav - ty to víš určitě nejlíp
No a já nechci aby mě hledali ve Žloukovicích, když tam nebydlím - doma jsem v Berouně A navíc žádný díly nabízím
Klid slecno, zadne rozcilovani. To preci neni potreba.
Pust si nejakou peknou muziku a bude to zase dobry.
Peugeot 205 1.9D 47kw r.v. 1991-zatím nic moc,ale az se do nej dám,bude to voňavka.
Peugeot 205 cabrio Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009 Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem. 13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč. Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)
Vy ste ale...chudak krehka divka...jedina aktivni na foru...by ste si ji meli predchazet
_____________________________________ každý velký býk byl jednou tele
Hanča píše:No a já nechci aby mě hledali ve Žloukovicích, když tam nebydlím - doma jsem v Berouně A navíc žádný díly nabízím
Ty díly jsem dal jako příklad... Radši se domluvim s člověkem třeba z Prahy na osobnim předání, než s nekym z daleka na poště... A to všem právě snadňuje tato informace. Tak mě laskavě netahej za slovo... A můžeš mi teda prosimtě říct, kolik dnů v měsíci jsi doma (v Berouně)?
Peugeot 1,8 XRD Suzuki Samurai SJ413------Konečně na SPZ se zeleným písmenem "V"
31.3.2010 - má první pokuta - 500,- za nekompletní doklady...
Phate píše:
Ty díly jsem dal jako příklad... Radši se domluvim s člověkem třeba z Prahy na osobnim předání, než s nekym z daleka na poště... A to všem právě snadňuje tato informace. Tak mě laskavě netahej za slovo... A můžeš mi teda prosimtě říct, kolik dnů v měsíci jsi doma (v Berouně)?
co kdyby jste se hádali někde v soukromí a nepoužívali k tomu tohle forum? Není jedno co tam má uvedenu za obec? Ať tam má třeba afriku
________ Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let | Fabia 1,9 | SDI |
Phate píše:
co kdyby jste se hádali někde v soukromí a nepoužívali k tomu tohle forum? Není jedno co tam má uvedenu za obec? Ať tam má třeba afriku