jaky sou gti potahy ? sedaček
- aaischa
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
jaky sou gti potahy ? sedaček
Ahoj, neni mi jasny jaky sou potahy na gti sedačky, normoš potahy tam musej sedet blbě a vypadat dementně.. to se v ty dobe delali nejaky spešl ? doufám teda ze se tem sedackam rikalo gtičkový, sou to takový ty anatomický... s těma rantlama
bejvávala 205ka
- WoMec
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 775037752
Re: jaky sou gti potahy ? sedaček
pokud vim tam takovyhle potahy normalne na obchode nekoupis ... ale jsou lidi kteří šijou potahy na míru (takový mame ve 405ce) ;) .. ale radsi pokud mas ošoupaný sedačky tak si je nech přečalounit ,nebo si to udelej sam, neni to žádná věda. na hlavních stránkách je návod;)aaischa píše:Ahoj, neni mi jasny jaky sou potahy na gti sedačky, normoš potahy tam musej sedet blbě a vypadat dementně.. to se v ty dobe delali nejaky spešl ? doufám teda ze se tem sedackam rikalo gtičkový, sou to takový ty anatomický... s těma rantlama
myslim ze bez potahů vypadají 100x líp
- aaischa
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
WoMec píše:pokud vim tam takovyhle potahy normalne na obchode nekoupis ... ale jsou lidi kteří šijou potahy na míru (takový mame ve 405ce) ;) .. ale radsi pokud mas ošoupaný sedačky tak si je nech přečalounit ,nebo si to udelej sam, neni to žádná věda. na hlavních stránkách je návod;)aaischa píše:Ahoj, neni mi jasny jaky sou potahy na gti sedačky, normoš potahy tam musej sedet blbě a vypadat dementně.. to se v ty dobe delali nejaky spešl ? doufám teda ze se tem sedackam rikalo gtičkový, sou to takový ty anatomický... s těma rantlama
myslim ze bez potahů vypadají 100x líp
to neni to co mě zajima clanek sem čet už dřív, to ze je to prirozpadly moc neresim, je to spolujezdcova sedacka :D takze mozna nekdy priste, ale ta látka se rozpadá skoro všade, je pořádně rozervaná takže přečelounit znamená to přešít, mno co du dělat švadlenu :D
bejvávala 205ka
- WoMec
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 775037752
rekni nejaké kamošce, nebo mamce ... myslim ze by s tim nebyl zadny problem :) ... nebo hold kup novy sedacky :Daaischa píše:to neni to co mě zajima clanek sem čet už dřív, to ze je to prirozpadly moc neresim, je to spolujezdcova sedacka :D takze mozna nekdy priste, ale ta látka se rozpadá skoro všade, je pořádně rozervaná takže přečelounit znamená to přešít, mno co du dělat švadlenu :D
- aaischa
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
WoMec píše:rekni nejaké kamošce, nebo mamce ... myslim ze by s tim nebyl zadny problem :) ... nebo hold kup novy sedacky :Daaischa píše:to neni to co mě zajima clanek sem čet už dřív, to ze je to prirozpadly moc neresim, je to spolujezdcova sedacka :D takze mozna nekdy priste, ale ta látka se rozpadá skoro všade, je pořádně rozervaná takže přečelounit znamená to přešít, mno co du dělat švadlenu :D
nic se kupovat nebude auto slouží mě, ne já jemu, nene to zmáknu sám, já sem zkušená švadla sedackym mam látkový v dosti pěknym stavu ale holt tohle je mnohem pohodlnější
bejvávala 205ka
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
no nevím, já mám na anatomech obyč potahy které jsem tady od někoho koupil...je pravda že tam moc nesedí ale na první pohled to absolutně nepoznáš. Pokud ti nejde o vzhled ale funkčnost tak si kup obyč potahy - ale přímo na 205 - univerzály ti stejně nevydrží dlouho...
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |