Ahoj! Ty jsi z Berouna? Odkaď? Nevím, jestli už jsem se tě neptala [/quote]
ahooj..jasný myslim že ptala.jsem kousek od berouna..ze Žebráku
4renm: dík za rady prověřim to..pod zadníma sedačkama bylo jen trochu vlhko myslim u levý..ted bych chtěl taky nějak zpevnit palubovku.aby tak nevrzala..ale moc mě nanapadá jak na to..
jinak 2 fotky dávám do showroomu miláčků jestl inědko chcete vidět moje auto
1.9 GTI v Miami modrym coloru z okolí Berounských a převážně Hořovických kopců
Troniq píše:Ahoj! Ty jsi z Berouna? Odkaď? Nevím, jestli už jsem se tě neptala
4renm: dík za rady prověřim to..pod zadníma sedačkama bylo jen trochu vlhko myslim u levý..ted bych chtěl taky nějak zpevnit palubovku.aby tak nevrzala..ale moc mě nanapadá jak na to..
jinak 2 fotky dávám do showroomu miláčků jestl inědko chcete vidět moje auto [/quote]
Troniq píše:Ahoj! Ty jsi z Berouna? Odkaď? Nevím, jestli už jsem se tě neptala
jinak 2 fotky dávám do showroomu miláčků jestl inědko chcete vidět moje auto
Hele, když už si to nakousla... Proč tam máš napsáno že si z Berouna? To má bejt kde teď bydlíš a né kde si bydlela... A já mam pocit, že je to taková prdel na konci asi 10km slepý ulice jménem Žloukovice
Peugeot 1,8 XRD Suzuki Samurai SJ413------Konečně na SPZ se zeleným písmenem "V"
31.3.2010 - má první pokuta - 500,- za nekompletní doklady...
Hele, když už si to nakousla... Proč tam máš napsáno že si z Berouna? To má bejt kde teď bydlíš a né kde si bydlela... A já mam pocit, že je to taková prdel na konci asi 10km slepý ulice jménem Žloukovice
Ta slepá ulice je dlouhá 4 km a trvalé bydliště mám v Berouně
Já jsem narozdíl od NĚKOHO čistokrevnej Berouňák
Ta slepá ulice je dlouhá 4 km a trvalé bydliště mám v Berouně
Já jsem narozdíl od NĚKOHO čistokrevnej Berouňák
Já taky neřikám, že nejsi... Já se ale za Berouňáka nevydávám , takže nechápu Tvojí poznámku... Nehledě na to, že si mi stejně odpověděla nesmyslem... Chceš mi říct, že když budu mít trvalý bydliště v Praze, ale bydlet budu někde jinde, tak si tam mám dát Prahu? To je pro to, aby lidi věděli kde by Tě třeba mohli najít (ohledně prodej dílů atd.)... KONČÍME S TIM TADY
Peugeot 1,8 XRD Suzuki Samurai SJ413------Konečně na SPZ se zeleným písmenem "V"
31.3.2010 - má první pokuta - 500,- za nekompletní doklady...
205 XS Bíla - šla na díly
205 GRD Modrá - Ach to aukro,likvidace
205 GTI Gutmann (replika) - Ruzova bugyna - Prodáno
306 S 16 - 112 KW - Už má nového pilota - Prodáno
--------------------------------------------------
205 GTI Gutmann - z malého lvíčátka bude velkej TYGR