čiré kryty předních světel

Pokud máte rady a nápady na úpravu vaší 205ky, tak je napište sem
Gordy
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Skutečné jméno: Jirka

Re: čiré kryty předních světel

Příspěvek od Gordy »

Bylo by to sice pěkný,ale na technický tě vyrazej,policajti Ti daj pokutu a pokud nepřizpůsobíš parabolu,což těžko uděláš(při výrobě parabol u světlometů s čirou optikou se používá počítač,který na základě desítek údajů a s použitím mnoha kvadratických rovnic navrhne tvar paraboly která se pak vyrobí) tak to bude svítit jako žárovka u tebe v pokoji,na všechny strany a ještě mizerně.V noci nic neuvidíš a auta na Tebe budou furt blikat.Koukni se na tu parabolu z Feliny,je upravená,snad i usměrňuje světelný tok tam kam má.Ty zalomení na skle světlometu nají ten samý účel jako zlomy v parabole,usměrnit světelný tok že žárovky správným směrem,tak aby jsi viděl a ostatní účastníky silničního provozu neoslňoval.
205 GTi (Mi 16) Gekon
205 Roland Garros
205 Winner
Phate
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Rok narození: 1988
Skutečné jméno: David

Příspěvek od Phate »

Moje řeč... Tahle výměna pouze krytu je naprostej nesmysl...
ObrázekPeugeot :205: 1,8 XRD
Obrázek
ObrázekSuzuki Samurai SJ413------Konečně na SPZ se zeleným písmenem "V"
31.3.2010 - má první pokuta - 500,- za nekompletní doklady...
vinorak
odborník
odborník
Rok narození: 1986
Skutečné jméno: Tomas
tel.:: 0

Příspěvek od vinorak »

kluci, kdyby ste pořádně četli, tak víte že Zoby tam bude dávat xenon s čočkou takže žádnou optiku už potom nepotřebuje, protože lom světla obstarává ta čočka :Merci:
Peugeot 205 1.9 Gti Griffe Obrázek

Citroen c2 1.4 hdi
zoby
205 its my life
205 its my life
Rok narození: 1983
Skutečné jméno: Martin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zoby »

jj, přesně tak, já budu předělávat komplet světla, takže že bych někoho oslňoval nemusíte mít obavu.

jinak ta parabola na feldě upravná není, jak bys jí asi chtěl v domácích podmínkách upravit?

jinak jsem to tu dal jen jako možnost, kdyby o to měl někdo další zájem, a předpokládám, že každý ví, o co jde a co to v konečném důsledku způsobí.
a dal jsem to sem taky proto, že na fačka a feldy je toho mraky a na 205 jsem to nikde neviděl, tak kdyby to sháněl i někdo další, tak ať už nemusí shánět.
Peugeot 205 1,9 GTD turbo ex

Peugeot 505 V6 Obrázek
Gordy
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu

Příspěvek od Gordy »

zoby píše:jj, přesně tak, já budu předělávat komplet světla, takže že bych někoho oslňoval nemusíte mít obavu.

jinak ta parabola na feldě upravná není, jak bys jí asi chtěl v domácích podmínkách upravit?

jinak jsem to tu dal jen jako možnost, kdyby o to měl někdo další zájem, a předpokládám, že každý ví, o co jde a co to v konečném důsledku způsobí.
a dal jsem to sem taky proto, že na fačka a feldy je toho mraky a na 205 jsem to nikde neviděl, tak kdyby to sháněl i někdo další, tak ať už nemusí shánět.
Sejnak Tě a technický vyrazej a policajti se po Tobě budou vozit,protože budeš mít nehomologované světlomety.
205 GTi (Mi 16) Gekon
205 Roland Garros
205 Winner
WoMec
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Rok narození: 1987
Skutečné jméno: Honza
tel.:: 775037752

Příspěvek od WoMec »

Gordy píše:
zoby píše:jj, přesně tak, já budu předělávat komplet světla, takže že bych někoho oslňoval nemusíte mít obavu.

Sejnak Tě a technický vyrazej a policajti se po Tobě budou vozit,protože budeš mít nehomologované světlomety.
pokud by si je nachal homologovat na zkušebním ustavu tak neni problem .. za ty prachy ktery za to chcou bych s tim radsi jezdil nacerno ...
Peugeot 205 Forever 1.9D 47kW '94 - Forever DIESEL :)

Jezdím za >>> Obrázek
Gordy
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu

Příspěvek od Gordy »

Právě proto to řikám.Finančně to vyjde draho a neoficielně je to taky o pěkný peníze. :urg:
205 GTi (Mi 16) Gekon
205 Roland Garros
205 Winner
Odpovědět