Napadlo mě že bychom to udělali třeba na nejbližším tuning srazu na Moravě
A nebo soukromý někde na parkáči...
Tak kdo přijede a kde by to mohlo být?
Termín: ČERVEN 2008

hledáme něco zadarmo a pokud možno uprostřed Moravy...Takovej WoMec, Zoby atd to budou mít daleko...Hasis píše:asi 10km od mojeho bydliste je byvale letiste, kde se da pekne vyblbnout i zasprintovat. a taky tam jsou motokary

máš pravdu, a co vertex?Hasis píše:tohle zadarmo je.
btw: jn mas pravdu a proto klick

co nekde u olomouce ??? nebo tak ... at to mame všichni zhruba stejne daleko ...renm píše:máš pravdu, a co vertex?Hasis píše:tohle zadarmo je.
btw: jn mas pravdu a proto klickNo napřed by chtělo říct termín a kdo přijede a pak něco vyberem

S tim bych naprosto souhlasil : )), tam jezdivame s klukama v lete docela casto je to kusicek. Jen obcas tam legitimuje letistni ochranka a rikaj ze je to soukromy pozemek a ze si furt nejaky pristehovalec vul podnikatel z Petrvaldiku stezuje na hluk z motorek.Hasis píše:asi 10km od mojeho bydliste je byvale letiste, kde se da pekne vyblbnout i zasprintovat. a taky tam jsou motokary
dobry napad jsem pro, pouze maly problem 18.- 28.6. jedeme s kabrousem chytat bronz do chorvatska, takze budu fyzicky mimo, v jinem terminu jsem k dispozici :-))))))))renm píše:Tak uděláme před 2 srazem takovej minisraz někde na Moravě - takže Moraváci povinně dojedou a češi a slováci dobrovolně...
Napadlo mě že bychom to udělali třeba na nejbližším tuning srazu na Moravě![]()
A nebo soukromý někde na parkáči...
Tak kdo přijede a kde by to mohlo být?
Termín: ČERVEN 2008

no tak zatím to vypadá na příští víkend a místo - letiště Mošnovmikee píše: dobry napad jsem pro, pouze maly problem 18.- 28.6. jedeme s kabrousem chytat bronz do chorvatska, takze budu fyzicky mimo, v jinem terminu jsem k dispozici :-))))))))