VIN
-
- Stálý inventář 205clubu
Re: VIN
mno vetsinou narazi to co mas v technicaku a v te zadosti ale taky ti muzou pridelit nove ale to by slo asi prez peugeota a nevim za jakych podninek ale jestli to je obnova puvodniho vin tak normalka setejny cislo
jestli stejna barva tak bych to nechal a jenol objel kolem dokola a jestli jinou barvou tak to se snad hlasina magistrat jako prestavba a kdyz ti ji uznaj tak mas novej TP .ale asi vin ti prerazi kdyby bylo necitelny a zas ta sama procedura s behanim po uradech. snad se nepletu
jestli stejna barva tak bych to nechal a jenol objel kolem dokola a jestli jinou barvou tak to se snad hlasina magistrat jako prestavba a kdyz ti ji uznaj tak mas novej TP .ale asi vin ti prerazi kdyby bylo necitelny a zas ta sama procedura s behanim po uradech. snad se nepletu
205 XS Bíla - šla na díly
205 GRD Modrá - Ach to aukro,likvidace
205 GTI Gutmann (replika) - Ruzova bugyna - Prodáno
306 S 16 - 112 KW - Už má nového pilota - Prodáno
--------------------------------------------------
205 GTI Gutmann - z malého lvíčátka bude velkej TYGR
205 GRD Modrá - Ach to aukro,likvidace
205 GTI Gutmann (replika) - Ruzova bugyna - Prodáno
306 S 16 - 112 KW - Už má nového pilota - Prodáno
--------------------------------------------------
205 GTI Gutmann - z malého lvíčátka bude velkej TYGR
- Bartik333
- Skutečné jméno: Lubos
- tel.:: 607684334
- Kontaktovat uživatele:
Mohl by mi prosim nekdo poslat fotku original VIN na 205???
Nebojte se, nezneuziju ji, jenom se potrebuju podivat, jak to ma presne vypadat.
Predem diky
Mail: snaipr@centrum.cz
Nebojte se, nezneuziju ji, jenom se potrebuju podivat, jak to ma presne vypadat.
Predem diky
Mail: snaipr@centrum.cz
Peugeot 205 1.9D 47kw r.v. 1991 -zatím nic moc,ale az se do nej dám,bude to voňavka. ![:205: :205:](./images/smilies/205.gif)
Peugeot 205 cabrio
Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009
Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem.
13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč.
Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)
![:205: :205:](./images/smilies/205.gif)
Peugeot 205 cabrio
Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009
Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem.
13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč.
Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)
- snowboy
- Aktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
s VINem to neni tak jednoduche, ze by jsi si pozadal a bylo ti vyhoveno.
Procedura je nasledujici (jak jsem ji absolvoval) :
- na evidencni kontrole, ktera se dela pri kazde technicke, musi technik zkonstatovat, ze je necitelny VIN, vystavi o tom protokol
- protokol na referat dopravy, s fotkama necitelneho VIN, nebo s autem a oni si to vyfoti
- bude ti vystaveno rozhodnuti o urednim vyrazeni VIN
- v autorizovanem servisu ti to vybouchaji, puvodni se ponecha v tom stavu v jakem je
- na referatu dopravy nasledne zapisou do velkeho i maleho technicaku
- zaplatis par poplatku, jejich vyse asi zavisi od mista, mne to celkem vyslo asi na 500 :)
thats all folks![:cool:](//cdn.jsdelivr.net/gh/twitter/twemoji@latest/assets/svg/1f192.svg)
Procedura je nasledujici (jak jsem ji absolvoval) :
- na evidencni kontrole, ktera se dela pri kazde technicke, musi technik zkonstatovat, ze je necitelny VIN, vystavi o tom protokol
- protokol na referat dopravy, s fotkama necitelneho VIN, nebo s autem a oni si to vyfoti
- bude ti vystaveno rozhodnuti o urednim vyrazeni VIN
- v autorizovanem servisu ti to vybouchaji, puvodni se ponecha v tom stavu v jakem je
- na referatu dopravy nasledne zapisou do velkeho i maleho technicaku
- zaplatis par poplatku, jejich vyse asi zavisi od mista, mne to celkem vyslo asi na 500 :)
thats all folks
Peugeot 205 CTi .. hracka ktera jezdila na penize ... historie
- Mitja
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Ondra
- tel.:: 0
- Kontaktovat uživatele:
Pak jen bacha jestli s tim budes jezdit pres hranice mimo Schengen..
http://www.peugeot-club.com/forum/viewt ... 587&page=1
http://www.peugeot-club.com/forum/viewt ... 587&page=1
Kód: Vybrat vše
nieco podobne sa mi stalo na ukrajinskych hraniciach so 605.boli na nej original uradne na sk prebijane cisla a na to bol vystaveny novy technicky preukaz.ukrajinskemu pasovakovi v budke sa nezdalo kratke cislo vin (urad pridelil specialne cislo) a na to chcel vidiet cislo pd kapotou.vravel som mu ze je to ok,ze take je pod kapotou vyrazene.ked ho uvidel ze je vyrazene nove vedla stareho tak mi povedal (nakolko sme sa poznali z videnia) ze ma otaca spat na sk a ze s tym autom uz nemam nikdy prist na ua lebo mi ho zhabu.nechapal som ako je to mozne.povedal,ze ak je vyrazene nove cislo tak je auto proste kradnute a ze na ua a do ruska ma nikto nepusti a ak by som nahodou hranicou presiel a zistili to niekde v ua policajti pri kontrole tak mi ho zhabu a na 100% by som ho uz nikdy nevidel.co mi bolo uplne jasne ze nekeca,na ua sa stavaju rozne veci.takze co je v celom svete normalne je na ua nenormalne a naopak.
po precitani clanku co si ten chalan prezil som rad ze niesom na vw (sa kradnu jak chleba)
a ze mame na sk kontrolu originality a po nej by to malo byt 100% istota.keby nahodou bolo ukradnute tak ostane aspon na sk ako niekde v europe.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy
Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto
Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni
CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu
Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy
Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto
Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni
CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu
Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
- snowboy
- Aktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No, ze bych jel na Ukrajinu, nebo nedejbuh do RSFR, toho se nebojim. :razz:
Navic nemam vyrazene uredne pridelene cislo, ale VIN nahradni technologii.
:lol:
Navic nemam vyrazene uredne pridelene cislo, ale VIN nahradni technologii.
:lol:
Peugeot 205 CTi .. hracka ktera jezdila na penize ... historie
Tak me napadlo, co vsechno lze zjistit podle VIN kod (a taky hlavne kde to zjistit)? Vim, ze ze uz se tady neco resilo, ale zajimlo by me to do podrobnosti, co vsechno lze vycist.
![Obrázek](http://img715.imageshack.us/img715/3793/volantcb4.jpg)
- WoMec
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 775037752
pokud seš registrovaný v ServisBoxu (online katalog peugeotu) tak po zadání vinu si tam mužeš nechat vyjet info o autě ;) tam najdeš všechnofranus píše:Tak me napadlo, co vsechno lze zjistit podle VIN kod (a taky hlavne kde to zjistit)? Vim, ze ze uz se tady neco resilo, ale zajimlo by me to do podrobnosti, co vsechno lze vycist.
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
http://public.servicebox.peugeot.com/socle/?start=truefranus píše:Ten Servisbox najdu kde? Registrovat se tam muze kazdy, nebo je to necim podminene?
Registrovat se může kdokoliv, kdyby ti to nešlo tak mi napiš co potřebuješ, jsem tam reglej
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |