Koupím přední spoiler
Koupím přední spoiler
Scháním,kde můžu,ale nemám štěstí a nebo mi ho někdo těsně před nosem vezme.Nemáte někdo slušný,nepolámaný přední spoiler?Už fakt nevím kam se mám podívat.Dojedu.Díky Míra
- WoMec
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 775037752
Re: Koupím přední spoiler
mám. ale obyč...bear.2 píše:Scháním,kde můžu,ale nemám štěstí a nebo mi ho někdo těsně před nosem vezme.Nemáte někdo slušný,nepolámaný přední spoiler?Už fakt nevím kam se mám podívat.Dojedu.Díky Míra
http://forum.205gti.org/viewtopic.php?f=27&t=1966
Ahoj,ten obyčejnej mám,ale měl jsem na mysli ten z GTI.Ale díky za odpověď.Míra
- Gordy
- Skutečné jméno: Jirka
Slovo nedá se koupit u mě neexistuje:bear.2 píše:Ahoj,ten obyčejnej mám,ale měl jsem na mysli ten z GTI.Ale díky za odpověď.Míra
A copak to tu mám:
http://www.e-cat.cz/p-13670/peugeot/205 ... 402_870404
střední mřížku Ti k tomu za 300 přibalím.
205 GTi (Mi 16) Gekon
205 Roland Garros
205 Winner
205 Roland Garros
205 Winner
Ahoj Gordy,jsem u schánění dílů trochu nováček,protože jak někam do diskuze vlezu,tak se tady domlouvají jen mezi sebou pár lidí.A když se snažím připojit do konverzace,jen mě ignorují.Mám P205 GLD jen krátce a snažím se ho trochu okrášlit.Zkoušel jsem ten tvůj odkaz,ale žádný spoiler na GTI jsem nenašel.Ale pokud víš o něm,tak mám zájem.Dík Míra
- Tkelisovka
- Uživatel
- Rok narození: 1979
- Skutečné jméno: Tomas
ahoj, na tom odkazu od Gordyho je opravdu GTI spojler, jenže focenej zezadu. Jsou tu odkazy i na vrakáče tak to zkus tam.bear.2 píše:Ahoj Gordy,jsem u schánění dílů trochu nováček,protože jak někam do diskuze vlezu,tak se tady domlouvají jen mezi sebou pár lidí.A když se snažím připojit do konverzace,jen mě ignorují.Mám P205 GLD jen krátce a snažím se ho trochu okrášlit.Zkoušel jsem ten tvůj odkaz,ale žádný spoiler na GTI jsem nenašel.Ale pokud víš o něm,tak mám zájem.Dík Míra
205 1,1 5dv. na ND
205 1,1 3dv.
205 1,1 3dv.
- Gordy
Promiň,ale je tam odkaz na detail předního spoileru GTi(XS,RG,GT) naprosto jednoznačně a je focenej zepředu ne jak tu někdo píše.bear.2 píše:Ahoj Gordy,jsem u schánění dílů trochu nováček,protože jak někam do diskuze vlezu,tak se tady domlouvají jen mezi sebou pár lidí.A když se snažím připojit do konverzace,jen mě ignorují.Mám P205 GLD jen krátce a snažím se ho trochu okrášlit.Zkoušel jsem ten tvůj odkaz,ale žádný spoiler na GTI jsem nenašel.Ale pokud víš o něm,tak mám zájem.Dík Míra
205 GTi (Mi 16) Gekon
205 Roland Garros
205 Winner
205 Roland Garros
205 Winner
Ahoj Gordy,úplně jsem ten spoiler v tvém odkazu přehlédl a hrabal jsem tam dál.Zneužil jsem tvůj mail a poslal ti tam mou adresu na tu mřížku.Díky všem za pomoc.Míra
- Gordy
Nic mi nepřišlo,ani jsi ten spoiler neobjednal.bear.2 píše:Ahoj Gordy,úplně jsem ten spoiler v tvém odkazu přehlédl a hrabal jsem tam dál.Zneužil jsem tvůj mail a poslal ti tam mou adresu na tu mřížku.Díky všem za pomoc.Míra
205 GTi (Mi 16) Gekon
205 Roland Garros
205 Winner
205 Roland Garros
205 Winner
Gordy,zatím jsem ten spoiler neobědnával,protože jsem se tě v mailu ptal,zda spoiler a tu mžížku dáš pohromadě.Abychom ho neobědnávali oba.Ale teď mi dochází,že zřejmě děláš v tom kšeftě.Dnes ho obědnávám,tak si ho odchytni.Díky Míra
- Gordy
Jo,jsem vedoucí prodeje náhradních dílů.bear.2 píše:Gordy,zatím jsem ten spoiler neobědnával,protože jsem se tě v mailu ptal,zda spoiler a tu mžížku dáš pohromadě.Abychom ho neobědnávali oba.Ale teď mi dochází,že zřejmě děláš v tom kšeftě.Dnes ho obědnávám,tak si ho odchytni.Díky Míra
Ale ty tři stovky bych potřeboval poslat na účet.
205 GTi (Mi 16) Gekon
205 Roland Garros
205 Winner
205 Roland Garros
205 Winner
Tak to zabal do jednoho balíku,na kterej napíšeš dobírku za 1935Kč a mě pošli na maila tvou adresu a tam ti pošlu ty 300Kč.Co říkáš?Píšu ti až nyní,protože přes den jezdím.Míra
- Gordy
Ta firma není moje,akorát Ti to k tomu můžu přibalit.A na to chodit se složenkama na poštu fakt nemám čas ani chuť.Buď 300 na účet,nebo nic.bear.2 píše:Tak to zabal do jednoho balíku,na kterej napíšeš dobírku za 1935Kč a mě pošli na maila tvou adresu a tam ti pošlu ty 300Kč.Co říkáš?Píšu ti až nyní,protože přes den jezdím.Míra
205 GTi (Mi 16) Gekon
205 Roland Garros
205 Winner
205 Roland Garros
205 Winner
Dobrá,dnes ti to dám na účet.Míra
Čau Gordy,dnes vše v pořádku dorazilo,dík.A nemáte tam i lišty kol?Ty ale zase příště.Díky Míra