mám dojem že linkisek tam nechce ty tradiční...že chce něco většího a lepčího a účinějšíhoPhate píše:Teď jsem byl u mechanika, shodli jsme se na tom, že budu potřebovat nový kotouče a destičky... Tak sem se ho ptal, jaký by mi doporučil za rozumnej peníz. Řekl, že bere ATE jak pro sebe, tak i do dílny na opravy už hodně dlouho a že je s nima maximálně spokojenej. Tak jsem mu řek, ať mi je teda objedná a spočítali jsme to cca na 3000 i s prací...
To já jen pro linkiska další názor, teď pro změnu od mechanika...
Kotouče a destičky
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kotouče a destičky
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
- Phate
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1988
- Skutečné jméno: David
Re: Kotouče a destičky
Přečti si jeho první příspěvek... Myslim, že chtěl všechny názory a podle toho se pak rozhodnout...renm píše:mám dojem že linkisek tam nechce ty tradiční...že chce něco většího a lepčího a účinějšíhoPhate píše:Teď jsem byl u mechanika, shodli jsme se na tom, že budu potřebovat nový kotouče a destičky... Tak sem se ho ptal, jaký by mi doporučil za rozumnej peníz. Řekl, že bere ATE jak pro sebe, tak i do dílny na opravy už hodně dlouho a že je s nima maximálně spokojenej. Tak jsem mu řek, ať mi je teda objedná a spočítali jsme to cca na 3000 i s prací...
To já jen pro linkiska další názor, teď pro změnu od mechanika...