zdenek1986 píše:se Sonnym už jsem mluvil, jenže to mam drobet z ruky k němu
pokud ho fakt chceš tak asi nebudeš mít moc na výběr, těhle spoilerů moc k vidění není...abych pravdu řekl tak na vlastní oči jsem ho viděl jen u sonnyho a v inzerátech na internetu taky není jen tak k vidění... Radši jednej, já taky přebíral zadní spoiler až jsem nakonec skončil u úplně jinýho než jsem chtěl...
________ Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let | Fabia 1,9 | SDI |
pokud ho fakt chceš tak asi nebudeš mít moc na výběr, těhle spoilerů moc k vidění není...abych pravdu řekl tak na vlastní oči jsem ho viděl jen u sonnyho a v inzerátech na internetu taky není jen tak k vidění... Radši jednej, já taky přebíral zadní spoiler až jsem nakonec skončil u úplně jinýho než jsem chtěl...
Já viděl tři.Dva maj členové klubu a jeden byl na Gentry co Hugo prodával.
205 GTi (Mi 16) Gekon 205 Roland Garros 205 Winner
->hugo boss: no a kde je máš ???
když mě se nechce patlat s laminátem, ale asi mi nic jinýho nezbude no... zadní jsem si taky dělal sám, tak holt si to budu muset zopakovat i s přednim
205 1,9 GTI 94kW - další gti ve věčných lovištích 205 1,6 GTI 75kW - sešrotováno 205 1,9 GTI 94kW - uloženka 205 1,9 GTI 88kW - ve výstavbě - 6q převodovka, 94kW motor DUCATI Monster 2001
hugo boss píše:oba jsem prodal.... když jsem je nabízel, všichni ohrnovaly nos a ted by se po nich každej umlátil :-D
Ale to je vždycky tak Hugo,souhlasím s tebou.
Hele já teď nejspíš budu auto prodávat,tak zkusím tam nenápadně šlápnout jinej spoiler.Tak že kdyby to višlo bude tu na bazaru