WoMec píše:udelam to za renma ... http://forum.205gti.org/viewtopic.php?p=16893#p16893
a pak dál .. to je uplně vzorový příklad tvého chování ... přijdeš .. zkritizuješ...do mě se navážíš ... a pak ještě zamachruješ s tim ze necháš měnič na cd "zadarmo" abys ze sebe udělal "borce největšího" .... a teď něco říkej HOŠKU
len som sa snazil "uchranit" neznalych pred cinskym smejdom co nema hodnotu ani 100Kc!!!!
ale stejne mi nikto neuveri....
to by som sa hambil ponuknut aj na aukru ze mi niekto hubu rozbije :D
nenavidim ojebavacov!!! ...
ty čínskej šmejde ... vubec nevíš co de tak laskavě DRŽ HUBU ... hovno se v tom vyznáš a machruješ ...
mlc prosim ta :lol: mna ides ucit o akustike a audiu?
kasli na to prosim ta
ku kazdemu sa chovam tak ako si zasluzi, k slusnemu slusne a ku Kokotovi jak kokot - a to je buhuzial tvoj pripad womeku jediny kto tu provokuje si ty kamo...
nemam nic proti nikomu ale ludska tupost ma dokaze neskutocne vytocit...
frost píše:ku kazdemu sa chovam tak ako si zasluzi, k slusnemu slusne a ku Kokotovi jak kokot - a to je buhuzial tvoj pripad womeku jediny kto tu provokuje si ty kamo...
nemam nic proti nikomu ale ludska tupost ma dokaze neskutocne vytocit...
kdo ještě tě tu vytáčí a sere, a koho si tu naopak vážíš? Když chceš teda jednat na rovinu jak říkáš
________ Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let | Fabia 1,9 | SDI |
ukonceno, clen frost dostal ban z duvodu rozvraceni clubu, urazky a nefer jednani s ostanima clenama clubu, doufam ze to bude ponauceni pro vsechny horkokrevne cleny. LOCK
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
Hanz píše:ukonceno, clen frost dostal ban z duvodu rozvraceni clubu, urazky a nefer jednani s ostanima clenama clubu, doufam ze to bude ponauceni pro vsechny horkokrevne cleny. LOCK
to je trvalý nebo omezený časem?
________ Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let | Fabia 1,9 | SDI |