Povinné ručení

Takový pokec na „úrovni" týkající se 205tek
franus
205club je můj domov
205club je můj domov

Povinné ručení

Příspěvek od franus »

Kdysi jeste na starem foru, nejaky clen nabizel, ze dokaze zajistit povinne ruceni na firmu, ktera ho zamestnava - s tim, ze cena pov. ruceni bude asi o 1/3 mensi, nez cena normalne. Pokud je tato nabidka stale aktualni, tak necht se ozve (mam tip na dva zdejsi cleny, psat je sem nechci).

Pripadne, jestli je tu nekdo, kdo umi nejakym kouzlem zapsat do tech. prukazu mensi objem, taky se muze ozvat :)

EDIT: mate pripadne nekdo zkusenost s http://www.direct.cz/ ?
Obrázek
seba
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Povinné ručení

Příspěvek od seba »

franus píše:Kdysi jeste na starem foru, nejaky clen nabizel, ze dokaze zajistit povinne ruceni na firmu, ktera ho zamestnava - s tim, ze cena pov. ruceni bude asi o 1/3 mensi, nez cena normalne. Pokud je tato nabidka stale aktualni, tak necht se ozve (mam tip na dva zdejsi cleny, psat je sem nechci).

Pripadne, jestli je tu nekdo, kdo umi nejakym kouzlem zapsat do tech. prukazu mensi objem, taky se muze ozvat :)

Až se něco stane tak ten oběm prověřej a platíš ze svýho aspoň si to myslím.A jestli to nechceš platit vubec tak bych věděl jak mit zelenou kartu za 0kč a přijde ti až domu do schranky do 2 dne.
Peugeot 205 Look 1,9D 1991
Rover 620Ti Vitesse 1997
WoMec
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Rok narození: 1987
Skutečné jméno: Honza
tel.:: 775037752

Příspěvek od WoMec »

seba píše:
franus píše:Kdysi jeste na starem foru, nejaky clen nabizel, ze dokaze zajistit povinne ruceni na firmu, ktera ho zamestnava - s tim, ze cena pov. ruceni bude asi o 1/3 mensi, nez cena normalne. Pokud je tato nabidka stale aktualni, tak necht se ozve (mam tip na dva zdejsi cleny, psat je sem nechci).

Až se něco stane tak ten oběm prověřej a platíš ze svýho aspoň si to myslím.A jestli to nechceš platit vubec tak bych věděl jak mit zelenou kartu za 0kč a přijde ti až domu do schranky do 2 dne.
povidej.. do by mě docela zajímalo ...
Peugeot 205 Forever 1.9D 47kW '94 - Forever DIESEL :)

Jezdím za >>> Obrázek
seba
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od seba »

[/quote]
povidej.. do by mě docela zajímalo ...[/quote]

Na http://povinne-ruceni.kurzy.cz/povinne-ruceni/ sem obednaval povinne ruceni ale pri odeslani skocila chyba stranky.Tak sem jel na pojistovnu osobne as pojistil auto osobne.A 2 den my prisla smlouva kterou mam poslat zpatky a uz vyplnena totožná zelená karta jako my vydali v pojistovne platna rok.Napsal jsem ze uz sem byl v pojistovne at to stornuji.Nnic zpatky nechteli.Zelena karta mi tu lezi Je uplne stejna jak z pojistovny.Pri kontzrole nemaj sanci poznat pokud to nak nekontrolujou prez databazi coz asi mozan jo a kdyz se neco stane tak pruser jak krava.Ale kdyz pottrebujes mit treba 2hy auto a jezdis jen obcas tak bych se to tak dalo zaridit.Nevim jestli to overujou.
Peugeot 205 Look 1,9D 1991
Rover 620Ti Vitesse 1997
red.1
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
Rok narození: 1980
Skutečné jméno: Vaclav
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od red.1 »

to je všechno pěkný, ale pak stačí aby do tebe někdo nacouval, nebo Ty do někoho je velký problém.....

Mimochodem já jdu zítra vypovědět smlouvu a s Allianz protože za 1,1 platím přes 3000Kč a s tím ať jdou do háje. Přejdu k někomu jinému a bude to do 2000Kč. Jsem zvědavý co mi řeknou třeba dají slevu... Když ne tak končím. Už to mám připravený i písemně, Smlouva mi končí 14.9. 2008 takže výpověď šest týdnů před novým pojistným obdobím splňuji...
Bartik333
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Skutečné jméno: Lubos
tel.:: 607684334
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bartik333 »

No ja mam smlouvu u CPP a platim na 1.8 D necely 3000 kc rocne. Takze si stezovat zatim nemuzu. az nabouram, tak to treba bude jinak, ale zatim pohoda.
Peugeot 205 1.9D 47kw r.v. 1991 -zatím nic moc,ale az se do nej dám,bude to voňavka. :205:
Peugeot 205 cabrio
Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009
Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem.
13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč.
Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)
hugo boss
V.I.P
V.I.P
Rok narození: 1985
Skutečné jméno: Tom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hugo boss »

asi nevíte že když nemáte na svém autě sjednané povinné ručení a spz nejsou ani zrušené, prodané nebo v depozitu, můžete platit pěkně mastnou pokutu když na vás příjdou ;-)

kámoš dostal za auto které neměl pojištěné 4měsíce 10tis.kč flastr :zin:
www.peugeotdilykocbere.cz
Peugeot 205GTi furgonette Dimma ; Peugeot 205 GTi 2.0Turbo ; Peugeot 205 CTi ; Peugeot 106 1.3 rallye S1 ; Peugeot 405 Mi16 S2 ; Peugeot 205 1.6CTi ; Peugeot 205 1.9 Rallye ; Peugeot 205 1.9D XAD
hugo boss
V.I.P
V.I.P
Rok narození: 1985
Skutečné jméno: Tom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hugo boss »

zelenou kartu uplně prázdnou sežene každej blb ... ale co s tím-...
www.peugeotdilykocbere.cz
Peugeot 205GTi furgonette Dimma ; Peugeot 205 GTi 2.0Turbo ; Peugeot 205 CTi ; Peugeot 106 1.3 rallye S1 ; Peugeot 405 Mi16 S2 ; Peugeot 205 1.6CTi ; Peugeot 205 1.9 Rallye ; Peugeot 205 1.9D XAD
red.1
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od red.1 »

Tak už jsem s Allianz smlouvu vypověděl. Slevu mi dali, ale smešnou 250Kč. Od 14.9.2008 si musím sjednat povinné ručení jiné a udělám to asi po netu. Je v tom rozdíl až 20%... což je docela zajímavé...
maRas
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRas »

Franusi, kdyz se rozhlednes v Gottwaldove .... najdes to nejlevnejsi povinne ruceni, co ti nikdo, nikde v sirokem okoli nenabidne ;-)

Heslo zni : Kdo cmucha, najde !!!
vinorak
odborník
odborník
Rok narození: 1986
Skutečné jméno: Tomas
tel.:: 0

Příspěvek od vinorak »

hugo boss píše:asi nevíte že když nemáte na svém autě sjednané povinné ručení a spz nejsou ani zrušené, prodané nebo v depozitu, můžete platit pěkně mastnou pokutu když na vás příjdou ;-)

jo jo o tom už sem čet a je to fakt :roll:
Peugeot 205 1.9 Gti Griffe Obrázek

Citroen c2 1.4 hdi
red.1
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od red.1 »

Na netu jsem našel pov. ručení za 1,1 i za 1800Kč
aaischa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aaischa »

hugo boss píše:asi nevíte že když nemáte na svém autě sjednané povinné ručení a spz nejsou ani zrušené, prodané nebo v depozitu, můžete platit pěkně mastnou pokutu když na vás příjdou ;-)

ale stalo mu nekde venku ne .. ? v garazi kdyz te nikdo nenahlasi tak je riziko minimalni
bejvávala 205ka
aaischa
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aaischa »

fuj fuj fuj, za rok budes mit hnusne vysokou pojistku sou to mrchy
bejvávala 205ka
Mitja
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Rok narození: 1986
Skutečné jméno: Ondra
tel.:: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mitja »

Ted v cervnu sem vypovedel starou smlouvu u CPP a uzavrel online novou s novyma podminkama opet u CPP (jen prevest to neslo) a platim necele 2000 kč / rok. Mely by v tom byt i nejake ty asistencni sluzby, tak jak vsude jinde.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy
Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto
Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni
CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu
Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
Odpovědět