Muzika
- Jepík
- Aktivní uživatel
- Skutečné jméno: Petr
- Kontaktovat uživatele:
Muzika
Co posloucháte za muziku?Já si poslechnu skoro všechno kromě dechovky,repu,hiphopu a všeljiaký moderny ani nevím jak se ty styly menujou.Nejvíc se mi líbí rock a metal-ale melodickej Scorpions,Def Lepard,U2,Pink Floid,Metalica,Acept,Manovar.ale taky třeba Vangelis,Okfilda,Gregoriani,Yes,atd. .Teď zrovna poslouchám Čechomor.
Jedině Peugeot 205
Re: Muzika
Skroro všechno jo :D podle seznamu jen jeden žánr :)Jepík píše:Co posloucháte za muziku?Já si poslechnu skoro všechno kromě dechovky,repu,hiphopu a všeljiaký moderny ani nevím jak se ty styly menujou.Nejvíc se mi líbí rock a metal-ale melodickej Scorpions,Def Lepard,U2,Pink Floid,Metalica,Acept,Manovar.ale taky třeba Vangelis,Okfilda,Gregoriani,Yes,atd. .Teď zrovna poslouchám Čechomor.
já poslouchám co se mě líbí,nemám vyhraněnej komerční styl
Citroen Saxo VTS 16V 2001
- Jepík
- Aktivní uživatel
- Skutečné jméno: Petr
- Kontaktovat uživatele:
Re: Muzika
Proč jeden žánr,copak Mike Oldfield,Vangelis,Čechomor je stejný jakoMetalica Manovar atd.Vijmenoval jsem jen na co jsem si momentálně vzpoměl,ale jestli chceš vypíšu Ti všech 200 cédéček co mám doma :D.Crack píše:Skroro všechno jo :D podle seznamu jen jeden žánr :)Jepík píše:Co posloucháte za muziku?Já si poslechnu skoro všechno kromě dechovky,repu,hiphopu a všeljiaký moderny ani nevím jak se ty styly menujou.Nejvíc se mi líbí rock a metal-ale melodickej Scorpions,Def Lepard,U2,Pink Floid,Metalica,Acept,Manovar.ale taky třeba Vangelis,Okfilda,Gregoriani,Yes,atd. .Teď zrovna poslouchám Čechomor.
já poslouchám co se mě líbí,nemám vyhraněnej komerční styl
Jedině Peugeot 205
Zdar ja som Dj. to znamena ze si nemozem viberat hudbu ktoru budem pocuvat podla mna kazda hudba ma nieco do seba, ale poradim vam jednu vec hlavne tym ktory davaju radi plny plyn skuste si pustis dobry drum a uvidite co to s vami urobi!!!! Ja som to skusil a poviem vam som ani nevedel ako vizera pravy pruh!!!!
keby ste nevedeli zohnat dobry drum alebo inu muzicenku moj nick na skype marcelbebe rad spoznam new ludi a este radsej pomozem!!

- Marda106
- 205club je můj domov
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Marek
- Kontaktovat uživatele:
Takze rikas ze te to pekne zrychlylo jo ten Drum?? No tak to ja bych si rad poslechl neco takoveho mam rad v aute dynamickou hudbu co me dokaze udrzet v adrenalinove jizde... :Dbebe69 píše:Zdar ja som Dj. to znamena ze si nemozem viberat hudbu ktoru budem pocuvat podla mna kazda hudba ma nieco do seba, ale poradim vam jednu vec hlavne tym ktory davaju radi plny plyn skuste si pustis dobry drum a uvidite co to s vami urobi!!!! Ja som to skusil a poviem vam som ani nevedel ako vizera pravy pruh!!!!keby ste nevedeli zohnat dobry drum alebo inu muzicenku moj nick na skype marcelbebe rad spoznam new ludi a este radsej pomozem!!
Marda 106
kludne sa ozvi ti poslem taky stavnaty 42 minutovy setik si to vychtnas tomu ver a ked mas v aute woofer tak salenota 1 stupna.
- Červený Tom
- 205club je můj domov
- Rok narození: 1980
- Kontaktovat uživatele:
Já podle nálady.Záleží kde jsem a třeba kam jedu.Když se jedu projet jen tak pro radost tak si rád poslechnu něco svižnýho do rytmu jízdy techno,rokec a pod. :lol:
TOM ala "205, un sacré numéro". "Drive Of Your Life"
My car:
Peugeot 205 1.8 XRD (1986) 44kw "Bedřich" - 200tisíc s ním mám najeto a stále,stále věrně slouží
My Work car:
RM 122 GRAD "Drakouš" s BZ
OT 64 SCOT ("Bobík 207,ZRZEK 208,KILLER 205,BOMBER 206") by KFOR
BRDM 2 "Zlobr "
My car:
Peugeot 205 1.8 XRD (1986) 44kw "Bedřich" - 200tisíc s ním mám najeto a stále,stále věrně slouží
My Work car:
RM 122 GRAD "Drakouš" s BZ
OT 64 SCOT ("Bobík 207,ZRZEK 208,KILLER 205,BOMBER 206") by KFOR
BRDM 2 "Zlobr "