Hanča píše:Tak abyste jako věděli, tak já mám dokonce 3 Ale se zvířátkem jen jeden
No tak Ty se tady moc neozyvej.
Nebo co?
Já jsem tady king - mám ke každým dveřím extra klíček
No tak to jsi king.
Ja mam ke vsem dverim jeden ovladacv
Peugeot 205 1.9D 47kw r.v. 1991-zatím nic moc,ale az se do nej dám,bude to voňavka.
Peugeot 205 cabrio Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009 Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem. 13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč. Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)
taky taky neiman france, s lvíčkem dva kousky, ale nebyly podle nich zchopný udělat funkční kopie už toho maj dost za sebou tak sem musel pořídit od nekoho jiny vlozky a na dveřích mam jiný zámky a i klíčky to už nejsou origo ale běhaj dobře... vám se podařilo udělat funkční kopii z těch původních oběhanejch klíčků... do zapalování chodí pěkně ale dveře už byly tak otevření na 1pokus z 5ti.. u spolujezdce uplně jinej zámek tam klíč ani nevlez
aaischa: Ju, jak mi tenkrat frajer udelal ten novy klic tak to poradne nechtelo odemykat a zamykat, ale stacil tyden (bud sem se s tim naucil odemykat ja, nebo se ten klic zajel) a uz to bylo uplne v pohode.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
Mitja píše:aaischa: Ju, jak mi tenkrat frajer udelal ten novy klic tak to poradne nechtelo odemykat a zamykat, ale stacil tyden (bud sem se s tim naucil odemykat ja, nebo se ten klic zajel) a uz to bylo uplne v pohode.
jojo centrál s dálkou je super věc... jsem moc rád že to ve své 205 mám..