Depozit
Depozit
nevíte náhodou co je všechno potřeba dodat na dopravní inspektorát abych si vyzvedl SPZtky z depozitu?
- Mirda KV
- Aktivní uživatel
- Rok narození: 1978
- Skutečné jméno: Mirek
Re: Depozit
Protokol z STK a emisí ,že auto prošlo technickou a velkej techničák. Známky o tk+e ti vydá magistrát současně se značkama.
hmm tak to je paráda protože za tu dobu co byly značky v depozitu tak technická propadla a přece nemůžu přijet na technickou s autem bez čísel?
- Mirda KV
- Aktivní uživatel
Buď to risknout a jestli máš stk někde za rohem tak to přefrčet nebo auto naložit na vlek. Jinak to bohužel nepujde.
to je snad blbost ne? prece nemuzes jet na stk bez znacek, to ti stejne nedaj...
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
zavolej si na STK nebo na dopravní inspektorát, určitě ti poradí a pak dej vědět jak to je doopravdy
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
- Mirda KV
- Aktivní uživatel
Jestli nevěříte tak si tam zavolejte, ale sám jsem minulej rok scháněl podval . Dostaneš pouze protokol o stavu způsobilosti pro provoz na komunikacích ne známky. Na jeho základě ti pak teprve na magistrátu vydaj spz a známky o stk. Na stk nebudou zkoumat jak jsi tam s autem přijel . Já auto taky skládal auto cca 100 metrů od stanice na parkovišti a nikdo se na nic neptal jak jsem přijel. Zkouknou akorát velkej techničák jestli souhlasí s autem , zkontrolujou daj glejt když je vše o.k. a můžeš mazat pro značky.
a počítám že to bude ještě chtít taky skáknout do pojišťovny a auto pojistit
jako ja ti to verim, ja s tim zatim zkusenosti nemam, ale v tom pripade to je pekna zhovadilost.
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
když jsem dával čísla do depozitu tak jsem zrušil i povinný ručení abych zbytečně neplatilHanz píše:jako ja ti to verim, ja s tim zatim zkusenosti nemam, ale v tom pripade to je pekna zhovadilost.
- Mirda KV
- Aktivní uživatel
To máš naprostou pravdu že je to zhovadilost a obvzláště pro lidi , co nemají možnost sehnat vlek na auto a nechat si odvézt auto na stk odtahovkou to není asi zrovna lacinej špás.
To pojištění jsem úplně zapomněl , samozřejmě musíš ho mít taky sebou.
To pojištění jsem úplně zapomněl , samozřejmě musíš ho mít taky sebou.
- Gordy
- Stálý inventář 205clubu
- Skutečné jméno: Jirka
Tak naprosto správně by to mělo být takto:
Musíš si zaříduit STK a EMISE,jelikož nemáš značky,měl by jsi jet bez nich,tedy na podvalu a oni Ti do protokolu napíšou známka nevylepena.Zároveň si zaříď pojištění.Pak musíš s protokolem o STK a Emisícch,zelenou kartou a velkým TP zajít na inspektorát a zažádat o vyzvednutí z depozitu.
Ty Ti tam daj Buď starý,nebo nový značky,na Který Ti vylepí nové známky a malej techničák a na dva roky máš klid,ale počítej tak s tím že Tě to tak na 1000 příjde.
Musíš si zaříduit STK a EMISE,jelikož nemáš značky,měl by jsi jet bez nich,tedy na podvalu a oni Ti do protokolu napíšou známka nevylepena.Zároveň si zaříď pojištění.Pak musíš s protokolem o STK a Emisícch,zelenou kartou a velkým TP zajít na inspektorát a zažádat o vyzvednutí z depozitu.
Ty Ti tam daj Buď starý,nebo nový značky,na Který Ti vylepí nové známky a malej techničák a na dva roky máš klid,ale počítej tak s tím že Tě to tak na 1000 příjde.
205 GTi (Mi 16) Gekon
205 Roland Garros
205 Winner
205 Roland Garros
205 Winner
- killer
- 205 its my life
- Skutečné jméno: Dalibor
- tel.:: 0
UKONČENÍ DOČASNÉHO VYŘAZENÍ
Technický průkaz
Zákonné pojištění - povinné ručení (prokazující aktuální pojištění vozidla)
Platná technická prohlídka
Vyplněnou "Žádost o zápis změn údajů"
ja mam ten samej problem ale uz je vse vyreseno zitra jede muj pezotek na tk a pak hura pro znacky
Technický průkaz
Zákonné pojištění - povinné ručení (prokazující aktuální pojištění vozidla)
Platná technická prohlídka
Vyplněnou "Žádost o zápis změn údajů"
ja mam ten samej problem ale uz je vse vyreseno zitra jede muj pezotek na tk a pak hura pro znacky
peugeot 205 1.4 gt motor XY8 59kW (80ps) rv.1984 5dv. whiteasi death odvezen na nd bohuzel doslouzil
ted rodinne auto wv golf 3 variant combi 1,8 stale benzin
ted rodinne auto wv golf 3 variant combi 1,8 stale benzin