sportovy vyfuk na DIESEL ???????
- BADE
- Uživatel
- Rok narození: 1985
- Skutečné jméno: Lubos
- Kontaktovat uživatele:
sportovy vyfuk na DIESEL ???????
no ja by som sa chcel spytat ci ma nejaky vyznam davat sportovy vyfuk na diesel mam 1,9 D a chcel by som tam dat nejaky pjekny koncovy tlmic poradte ci sa to oplati alebo ci bude ten zvuk taky nadherny ako na GTIckach
dakujem
dakujem
- WoMec
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 775037752
Re: sportovy vyfuk na DIESEL ???????
pokud vybereš nejaký dobře naladěný tak i s dieslu vytáhneš hezký zvouček ... ale takhle jako konrétný typ, to je těžko poradit .... nejlip si tlumič nechat udelat na zakázku ;)BADE píše:no ja by som sa chcel spytat ci ma nejaky vyznam davat sportovy vyfuk na diesel mam 1,9 D a chcel by som tam dat nejaky pjekny koncovy tlmic poradte ci sa to oplati alebo ci bude ten zvuk taky nadherny ako na GTIckach
dakujem
a nechat tam za nej rovnou cely auto :D. Ma to cenu na diesla rvat nakej ladak? ja myslim, ze origo tlumic je v pohode.
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
- Marda106
- 205club je můj domov
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Marek
- Kontaktovat uživatele:
nebo si kup nejakou peknou koncovku a nech si ji navarit na original vejfuk misto toho bazmeku co cumi z tlumice.... ja to tak mel na miami zadnej ostrej zvuk a vypadalo to pekne...
<p style="text-align:center"><a href="http://cz.iq-test.eu/#206553" target="_blank">IQ Test českého národa 2009</a></p>
http://cz.iq-test.eu/#206553
Peugeot 206 1,1i - social edition na ježdění do prace
Peugeot 205 GTI Griffe - teď už není
Opel Vectra B 1,6 16V - fialova bestie idealni na zimu
http://cz.iq-test.eu/#206553
Peugeot 206 1,1i - social edition na ježdění do prace
Peugeot 205 GTI Griffe - teď už není
Opel Vectra B 1,6 16V - fialova bestie idealni na zimu
ty traktomory jak rikas ti daji na prdel, benzin nebude mit nikdy takovej kroutak jako diesel (:
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
- snowboy
- Aktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
ja jsem mel na GRD ladak, z prosteho duvodu - byl rychlej dostupny, nez klasika.
Zvuk to melo trosku "lepsi" a motor sel lip do otacek a zdalo se mi, ze to lip tahne. Na brzde jsem to ale nezkousel.
Pokud to tam chces davat, tak urcite ne DTM konec, budes potom mit spinavy zadek :)
Zvuk to melo trosku "lepsi" a motor sel lip do otacek a zdalo se mi, ze to lip tahne. Na brzde jsem to ale nezkousel.
Pokud to tam chces davat, tak urcite ne DTM konec, budes potom mit spinavy zadek :)
Peugeot 205 CTi .. hracka ktera jezdila na penize ... historie
- BADE
- Uživatel
- Rok narození: 1985
- Skutečné jméno: Lubos
- Kontaktovat uživatele:
no ja teraz mam takovy den ze skousim vsecko co sa da moj foter pracuje s antikorom a 170 rura vovnutri takove to sitko co sa dava do mlinceka na masko vyrobene z antikory a koncovka 120 som zvedavy aky rachot to narobi a ked nie tak kupim nejaky do 3000 tis a namontujem to tam nech to aspon trosku bzuciiii ten traktor