Problém se stahováním u spolujezdce:
Přepínačem to být nemůže, když ho hodím do řidičových dveří tak tam stahovat okno jde.. Motorek se zdá být taky v poho..
Někdy se prostě okno nechce stáhnout, musím klikat tam a nazpátek a pak se teprv rozjede, občas se i dost zpomalí jakoby to motor nemohl utáhnout..
Mám podezření na kontakty nebo zlomený drát...
Když to přestane úplně komunikovat (do motoru nejde vůbec proud protože sebou ani neškubne) tak to rozeberu na nic nepříjdu, zas to smontuju a ono to jede...Takže předpokládám že jak tam pohýbu drátama u čalounění dveří a skříňce ovládání oken tak se to nějak spojí a chvilku to jede...
Jak zjistit problém? vytahat dráty ve dveřích a dát nové a zkusit vyměnit motor z řidičových dveří?
Stahování oken
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
Stahování oken
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- zoby
- 205 its my life
- Rok narození: 1983
- Skutečné jméno: Martin
- Kontaktovat uživatele:
mě to zlobilo taky u spolujezdce, taky jsem to celý rozebral a nic jsem nenašel a pak jsem zjistil, že byly špatné oba vypínače. musel jsme vyměnit vypínač i na spolujezdcových dveřích i v řidičových a je ok. ony ty vypínače jsou nějak propojený.
pokud říkáš, že ten jeden je ok, tak bude špatný ten druhý.
pokud to máš dodělávané a máš na spolujezdce jen jeden spínač, tak nezbývá než jít po drátech....
ale v první řadě, pokud je problém s elektrikou tak prostříkat konektory a kostřící místa sprejem na kontakty. člověk by se až divil, co se tím dá opravit
pokud říkáš, že ten jeden je ok, tak bude špatný ten druhý.
pokud to máš dodělávané a máš na spolujezdce jen jeden spínač, tak nezbývá než jít po drátech....
ale v první řadě, pokud je problém s elektrikou tak prostříkat konektory a kostřící místa sprejem na kontakty. člověk by se až divil, co se tím dá opravit
Re:
mi blbne zase to, že stahnu okno u řidiče a spolijezdcovo taky jen z mista řidiče, z mista spolujezdce nejde. a když odpojím vypinač praveho okna u řidiče, tak mi zase funguje pravy vypinač na prave okno...co s tím???
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Re:
zkus přikoupi další vypínače nebo je rozdělej a vyčisti kontakty...mě to pomohlo, všechno zatím funguje tak jak máV.T.E.C píše:mi blbne zase to, že stahnu okno u řidiče a spolijezdcovo taky jen z mista řidiče, z mista spolujezdce nejde. a když odpojím vypinač praveho okna u řidiče, tak mi zase funguje pravy vypinač na prave okno...co s tím???
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |