original tuning 205 GTI

Pokud máte rady a nápady na úpravu vaší 205ky, tak je napište sem
driver
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

original tuning 205 GTI

Příspěvek od driver »

nevěděl by prosím někdo jak vypadá tuning 205 již od výroby?opravdu to existuje ale nikde sem nic nenašel....co vim tak by to mělo bejt oplastovaný a nějaký nádechy....na motor by nemělo bejt chmátnuto...

poradte prosím lidičky nebo přihodte nějaký fotečky....díky moc...
jedine P 205 1.9GTI
WoMec
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Rok narození: 1987
Skutečné jméno: Honza
tel.:: 775037752

Re: original tuning 205 GTI

Příspěvek od WoMec »

driver píše:nevěděl by prosím někdo jak vypadá tuning 205 již od výroby?opravdu to existuje ale nikde sem nic nenašel....co vim tak by to mělo bejt oplastovaný a nějaký nádechy....na motor by nemělo bejt chmátnuto...

tohle jsou oficiální upravci 205ky :)
http://www.peugeot205club.org/205klub_s ... /dimma.pdf
http://www.peugeot205club.org/205klub_s ... utmann.pdf
http://www.peugeot205club.org/205klub_s ... ketier.pdf
Peugeot 205 Forever 1.9D 47kW '94 - Forever DIESEL :)

Jezdím za >>> Obrázek
Milhaus
Club admin
Club admin
Rok narození: 1984
Skutečné jméno: Milan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhaus »

driver píše:nevěděl by prosím někdo jak vypadá tuning 205 již od výroby?opravdu to existuje ale nikde sem nic nenašel....co vim tak by to mělo bejt oplastovaný a nějaký nádechy....na motor by nemělo bejt chmátnuto...

tuning přímo od výroby neexistuje v žádné automobilce...to by pak tuning ztrácel smysl. Automobilky vyrábí max. sportovní verze a u 205 to bylo právě třeba GTI, pak civilní T16, civilní MI16... Jinak tuning si pak dělaly firmy specializované na úpravy jak tady postnul Womec :up:
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Gordy
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Skutečné jméno: Jirka

Příspěvek od Gordy »

A co třeba výbava XS,která měla přední a zadní spoiler jako máš Ty a ještě k tomu boční lišty do půlky dveří?
To bylo přeci za příplatek přímo od Peugeotu ne?
205 GTi (Mi 16) Gekon
205 Roland Garros
205 Winner
Milhaus
Club admin
Club admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhaus »

Gordy píše:A co třeba výbava XS,která měla přední a zadní spoiler jako máš Ty a ještě k tomu boční lišty do půlky dveří?
To bylo přeci za příplatek přímo od Peugeotu ne?
jo za příplatek ti do auta dali nějaké věci viz katalogy doplňků zde: http://www.205gti.org/?action=katalogy
ale nevěřím tomu že peugeot dělal nějaký jakože tuning s nádechama a podobně...Byli to prostě jen stylingové doplňky - spoilery, volanty, sedáky...

ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek
________
Fabia 1,9 | SDI |
driver
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od driver »

díky moc..tak jsem zjistil že to je dimma to co sem měl namysli....ono to nevypadá špatně asi si ho pořídim...mám slušnou nabídku...máliho někdo doma byl bych rád kdyby poskytnul foto jestli se třeba neliší i interiér...ale chci se zeptat sou tam nějaký typický závady? nějakej důvod proč to nekupovat?
jedine P 205 1.9GTI
Milhaus
Club admin
Club admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhaus »

driver píše:díky moc..tak jsem zjistil že to je dimma to co sem měl namysli....ono to nevypadá špatně asi si ho pořídim...mám slušnou nabídku...ale chci se zeptat sou tam nějaký typický závady? nějakej důvod proč to nekupovat?
závady? No napřed prozraď co budeš kupovat - jestli celé udělané auto a nebo jen ten bodykit...popř. když už máš nějakou nabídku tak se pochlub ať víme o čem vůbec diskutovat :myslim:
________
Fabia 1,9 | SDI |
driver
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od driver »

renm píše:
driver píše:díky moc..tak jsem zjistil že to je dimma to co sem měl namysli....ono to nevypadá špatně asi si ho pořídim...mám slušnou nabídku...ale chci se zeptat sou tam nějaký typický závady? nějakej důvod proč to nekupovat?
závady? No napřed prozraď co budeš kupovat - jestli celé udělané auto a nebo jen ten bodykit...popř. když už máš nějakou nabídku tak se pochlub ať víme o čem vůbec diskutovat :myslim:
no tak kupovat celý udajně po prvnim majitely,bez rezu opečovávaný v garáži a vyjížděl jen na srazy najeto 00prd(prý tam je i rychlopal na sprinty což nevim jak by měl bejt dělanej pokud to je stříkačka jedině že by tam měl nějakej chip).rv. to je asi 92 ale to nevium jistě... je to řervený barvy a vyměněna komplet zadní náprava...jinak to vypadá jako original všechno... a zakolik že tohodle mrnouse? kupodivu jen za cca 20 000 myslim že je to neodolatelná nabídka ale chci slyšet váš názor.
jedine P 205 1.9GTI
Milhaus
Club admin
Club admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhaus »

driver píše:
no tak kupovat celý udajně po prvnim majitely,bez rezu opečovávaný v garáži a vyjížděl jen na srazy najeto 00prd(prý tam je i rychlopal na sprinty což nevim jak by měl bejt dělanej pokud to je stříkačka jedině že by tam měl nějakej chip).rv. to je asi 92 ale to nevium jistě... je to řervený barvy a vyměněna komplet zadní náprava...jinak to vypadá jako original všechno... a zakolik že tohodle mrnouse? kupodivu jen za cca 20 000 myslim že je to neodolatelná nabídka ale chci slyšet váš názor.
těžko říct...chce to foto...pokud je to fakt dimma bodykit tak cena docela nízká... :car:
________
Fabia 1,9 | SDI |
Hanz
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanz »

az moc icon_eh tomu se mi nechce verit
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
driver
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od driver »

no s fotkama musíme ještě chvilku počkat...teď někdy bych se na to měl jet mrknout...a tak právě sem se chtěl neco dozvědět..jak se to liší od obyč GTI jestli nápravy,brzdy atd jestli to je stejný kuly schánění ND.prostě nějaký info tak nějak ...co od toho očekávat...
jedine P 205 1.9GTI
Milhaus
Club admin
Club admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhaus »

driver píše:no s fotkama musíme ještě chvilku počkat...teď někdy bych se na to měl jet mrknout...a tak právě sem se chtěl neco dozvědět..jak se to liší od obyč GTI jestli nápravy,brzdy atd jestli to je stejný kuly schánění ND.prostě nějaký info tak nějak ...co od toho očekávat...
No pokud je tam jen ten bodykit tak je to obyč 205 na které je nalepenej...takže si zkontroluj jak moc praská kyt v přechodech a jinak tradiční prohlídka jako u ostatních 205tek - bude to nejspíš nalepený na GTI, ale nechápu podle čeho soudíš že je to dimma když jsi to ještě neviděl... :myslim:
________
Fabia 1,9 | SDI |
Gordy
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Skutečné jméno: Jirka

Příspěvek od Gordy »

driver píše:no s fotkama musíme ještě chvilku počkat...teď někdy bych se na to měl jet mrknout...a tak právě sem se chtěl neco dozvědět..jak se to liší od obyč GTI jestli nápravy,brzdy atd jestli to je stejný kuly schánění ND.prostě nějaký info tak nějak ...co od toho očekávat...
Já bych neváhal ani chvilku,
jestli se Ti do toho nechce,tak já si pro něj ještě dneska dojedu. :fran:
205 GTi (Mi 16) Gekon
205 Roland Garros
205 Winner
driver
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od driver »

renm píše:
No pokud je tam jen ten bodykit tak je to obyč 205 na které je nalepenej...takže si zkontroluj jak moc praská kyt v přechodech a jinak tradiční prohlídka jako u ostatních 205tek - bude to nejspíš nalepený na GTI, ale nechápu podle čeho soudíš že je to dimma když jsi to ještě neviděl... :myslim:
soudim že to je dimma protože sem ukazoval foto a pdf dimmy kámošovi a jeho tchán to má..takže to mi potvrdil prakticky on a všechno vim od něj.. a povidal že to je original všechno že tam nic nedával...takže to asi nebude nalepený..kolik se cca tak pohybujou?
jedine P 205 1.9GTI
driver
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od driver »

Gordy píše:
Já bych neváhal ani chvilku,
jestli se Ti do toho nechce,tak já si pro něj ještě dneska dojedu. :fran:
pokud to z nějakého důvodu nekoupim tak ti dám kontakt :D
jedine P 205 1.9GTI
Odpovědět