kresleny peugeot-Photoshop

Obrázky
p!nk p!ggy
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

kresleny peugeot-Photoshop

Příspěvek od p!nk p!ggy »

tak jsem zacal kreslit svyho peugeota znova,tedka lepe..driv jsem to tu uz nekde daval..ale vypadalo to nic moc..co rikate na tohle??delam to ve photoshopu..zadny filtry nebo tak to nic..proste jen podle predlohy kreslim..zatim to neni dodelany..pocitam ze dneska nebo zitra bych to mohl dodelat ale uvidim podle casu..ale chtel bych slyset vase komenty..

tak nejprve jsem si udelal rastr.. (JEN cary..proste kresleni carecek jak idiot..:)je to ten nejvetsi opruz ale je to potreba):
Obrázek

neudelal jsem obrazek jak jsem tam delal barvy..kdyby to nekoho zajimalo tak klidne pridam..zkratka jen jsem vzal podobnou barvu a vsechno vyplni vybarvil stejne..pak vzal hezky ztmavovac a zesvetlovac a zacalo stinovani..hodne tezke a hlavne nepresne je udelat svetla..proto jsem tam pridal odlesk objektivu,aby se castecne ztratila nepresnost a zaroven aby to melo "zivy" efekt:
Obrázek

tedka ejste dodelat kola,trosku jeste to stinovani,ale to uz moc delat nebudu abych to jeste vic nezkazil..ale jeste se sem tam neco musi udelat..a pak jeste interier a melo by byt hotovo..pro ukazku prikladam jeste obrazky mych hotovych photoshop kreslenych praci:
qtek 9100:
Obrázek
citroen Saxo(delano pro jednoho kluka tady z fora ted si nepamatuju nick ale vim ze ma v podpisu Citroen saxo prevlecena 106 myslim ze ma nick Crack nebo tak nejak):
Obrázek
Peugeot 205, 1,8D, modrej smoula - prodano
Opel Astra F
Hanz
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Re: kresleny peugeot-Photoshop

Příspěvek od Hanz »

ty jo vypada to fakt dobre!
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
Bartik333
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Skutečné jméno: Lubos
tel.:: 607684334
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bartik333 »

Vypadato to super.
Kdyby se ti chtelo, mohl by jsi jeste nakreslit 5dvirko. Za to bych ti byl vdecny. :oops:
Peugeot 205 1.9D 47kw r.v. 1991 -zatím nic moc,ale az se do nej dám,bude to voňavka. :205:
Peugeot 205 cabrio
Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009
Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem.
13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč.
Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)
p!nk p!ggy
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Bartik333 píše:Vypadato to super.
Kdyby se ti chtelo, mohl by jsi jeste nakreslit 5dvirko. Za to bych ti byl vdecny. :oops:
a mas nejakou predstavu jak??jako podle nejake fotky..jestli mas nejakou tak mi ji posli a predelam klidne..pokud to nebude bily :D jednomu memu znamemu takhle kreslim auto uz asi rok :D je to bilej eskort a problem je v tom,ze bila se SILENE blbe stinuje :D takze to proste nejde dodelat temer :D..takze pokud neni bily tak klidne :D jinak normalne tak to auto delam maximalne tyden podle casu..toho svyho peugeota jsem vcera delal asi 40minut a je uz skoro dodelanej..
Opel Astra F
Milhaus
Club admin
Club admin
Rok narození: 1984
Skutečné jméno: Milan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhaus »

na můj vkus moc tlusté čáry...některé bych úplně vynechal..., ty odlesky od světel bych udělal až úplně nakonec ale nejlíp bych je tam vůbec nedával.Ale kresli kresli a bude to čím dál lepší...
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
p!nk p!ggy
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

renm píše:na můj vkus moc tlusté čáry...některé bych úplně vynechal..., ty odlesky od světel bych udělal až úplně nakonec ale nejlíp bych je tam vůbec nedával.Ale kresli kresli a bude to čím dál lepší...
jj cary jsou moc tluste..delal jsem to silou 5px..ty zakladni hrany jsem mel delat 3px a takove ty mensi 1px..ale kdyz jsem udelal rastr tak jsem byl uz linej to predelavat :D aspon to vypada kreslene..
btw u toho saxa to je delany tou trojkou a vypada to malinko lip..ale tehle chybky si jsem vedom mno..ale jak rikam uz jsem linej to predelavat..ale nechci zase aby to vypadalo jak fotka..chci aby to bylo videt ze je to kresleny..proto taky tam treba delam ty cary vsechny temer..a nedoladuju takove ty detaily..ale kdybych tady ukazal muj prvni vytvor tak byste museli uznat ze jsem se zlepsil :D..mno dobre..tak ja vam to ukazu :D tak uznejte samy..:

byl to muj uplne prvni vytvor touhle metodou..
Obrázek

a ted porovnejte tohle a treba to saxo :D:D nebo to jak delam ted..:D a uznejte co vypada lip??:D:D:D:D
Opel Astra F
Hanz
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanz »

nahodou to nevypada tak zle, ale muj graficky smysl = 0, takze si moc vymyslet nebudu :D
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
p!nk p!ggy
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

interier uz je jaks taks udelanej..ale proste kolesa..to je problem..ty pitomy disky mi tam nejdou nakreslit vubec :D:D
Opel Astra F
p!nk p!ggy
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

tak prinasim nejspis uz dokoncenou verzy..co vy na to..

Obrázek
Opel Astra F
Hasis
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hasis »

moc pekne:)
co takhle gutmanna :twisted:
VTS powa
red.1
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
Rok narození: 1980
Skutečné jméno: Vaclav
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od red.1 »

jsi Šikula.... :up: :up:
Hanz
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanz »

ty jo fatk dobry, co bmw :m:
p!nk p!ggy
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

kdyz mi sem hodite fotky tak zkusim udelat klidne i kolobezku :D jak rikam dejte mi sem fotky ktere byste chteli udelat a ja podle casu neco zpacam..tedka delam nissana 100nx (auticko ktere bych si chtel poridit,ale musel bych prodat piskota..:( ) takze pokud chcete gutmana sup sem s fotkou..pokud chcete BMW tak sup sem s fotkou..

jinak dekuju za pochvali :) :oops:
Opel Astra F
navalone
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od navalone »

hanziiiii hod mu sem nakou peknou fotecku toho tvyho mazlaaa ne? :cool: ja to mam skoro ruzovy :evil: to by se mu blbe kreslilo :smich:
Co nemuzes udelat dnes odloz na zitrek:)
Hanz
V.I.P
V.I.P
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanz »

u me by ted leda udelal kastli s dverma (:
Odpovědět