pokec o článcích zde
Moderátor: rada
Re: pokec o článcích zde
jak to tam funguje? normalne ze tam jsou prepazky s prepadama?
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
Kde to nechavate palit? V sazovicich, nebo primo ve vsetine v te prumys. zone smerem ke zbrojovce, nebo nekde jinde?
-
- Prudič
- tel.:: 0
- Kontaktovat uživatele:
Zacinam setritmi16boss píše:to Marcell: ...ale joo, prepazky vyrobit muzu, cena mezi 1500 - 2000 Kč, dle toho kolik si reknou za vypalky na laseru...
- Aktivní uživatel
- Rok narození: 1989
- Skutečné jméno: Lukas
- Kontaktovat uživatele:
womec: tak to není zase tak hrozný.. to by mě mohla řidičova sedačka vyjít do 1000.. kdy to budeš mít hotové..? sem zvědav na fota...
Peugeot 205 Roland Garros
- WoMec
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 775037752
do pátku by to mělo být. Mezitím trochu oživím kuži na zadních sedákách (čalouník doporučil indulonu nebo olej na šicí stroje) .. no a myslim že vysledek bude určitě stát za to :)gregi5 píše:womec: tak to není zase tak hrozný.. to by mě mohla řidičova sedačka vyjít do 1000.. kdy to budeš mít hotové..? sem zvědav na fota...
fotky samozřejmě budou :)
jen tak dál chlape držim palce já byl v pátek na vrakáči a vypadáto že si domu taky přivezu nový přední sedákyWoMec píše:do pátku by to mělo být. Mezitím trochu oživím kuži na zadních sedákách (čalouník doporučil indulonu nebo olej na šicí stroje) .. no a myslim že vysledek bude určitě stát za to :)gregi5 píše:womec: tak to není zase tak hrozný.. to by mě mohla řidičova sedačka vyjít do 1000.. kdy to budeš mít hotové..? sem zvědav na fota...
fotky samozřejmě budou :)
jaky? polokozeny?
jen tak mimochodem, jaktoze si neprijel na sraz culigane? (:
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
shorty: vitej u nas, vypada fakt dobre, jen pokracuj v upravach a pripoj se do diskuze
womec: za 2000 to je celkem slusna cena, i kdyz by se to dalo zvladnout i za min, ale na nase pomery to je fakt pekne (:
red: neblbni clovece, dyt za chvili to bude vypadat, jak kdyby to vyjelo z tovarny :D
womec: za 2000 to je celkem slusna cena, i kdyz by se to dalo zvladnout i za min, ale na nase pomery to je fakt pekne (:
red: neblbni clovece, dyt za chvili to bude vypadat, jak kdyby to vyjelo z tovarny :D
raděj bych to neměl ani říkat jelikož někteří ten sport nemáte rádi ale hrál jsem fotbal měli jsme s týmem soutežní zápasHanz píše:jaky? polokozeny?
- Mitja
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Ondra
- tel.:: 0
- Kontaktovat uživatele:
Jestli si hral za Banik tak ti to odpustím(e?) , ale jestli ne tak to neni omluvaHroche píše:raděj bych to neměl ani říkat jelikož někteří ten sport nemáte rádi ale hrál jsem fotbal měli jsme s týmem soutežní zápasHanz píše:jaky? polokozeny?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy
Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto
Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni
CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu
Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy
Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto
Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni
CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu
Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
tak tos fakt nemel rikat...
ne, tak kazdy ma priority jinde (:
ne, tak kazdy ma priority jinde (:
- red.1
- Aktivní uživatel
- Rok narození: 1980
- Skutečné jméno: Vaclav
- Kontaktovat uživatele:
Hanz píše:shorty: vitej u nas, vypada fakt dobre, jen pokracuj v upravach a pripoj se do diskuze
tak to už asi ne, ale kdyby se někde zase začali vyrábět 205 tak mi dejte vědět. Jednu bych si koupil a měl jí až do důchodu....
to asi kazdy z nas (:
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
no momentální moderní následovník který měl nahradit 205 je model 206 tak kdo vám brání
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
to uz ale neni ono to je kulaty (: