ale pán je gurmánMarcell píše:Me by taky nevadili deti, ale to by ta maminka musela mit barak a v garazi BMW
můj prostý názor zní, na majetku nezáleží...

ale pán je gurmánMarcell píše:Me by taky nevadili deti, ale to by ta maminka musela mit barak a v garazi BMW

Sak ne, to bylo spis z legrace, ale beru to jako velky +hugo boss píše:ale pán je gurmánMarcell píše:Me by taky nevadili deti, ale to by ta maminka musela mit barak a v garazi BMW![]()
můj prostý názor zní, na majetku nezáleží...

už pokukuji po Hondě CBR RR r.v. 2006 , nebo Suzuki GSXR r.v. 2004Semir píše:Taky pěkná...no výběr opravdu dobrý,,,a co neplánuješ s výměnou partnerky výměnu motorky...?

to tedaHanz píše:pritulkyne vypada velice simpaticky :D

mitjo, kdybys příliš dlouho citově strádal, já se rozejdu s tou svoji a můžeme chodit spolu. na co bych byl jinak ten gay?Mitja píše:Tak hosi pred 14ti dnama se se mnou pritulka rozesla.. mezitim se mi v rodine odehraly takove dramata, ze sem nemel ani vterinu abych na ten rochod myslel.. uz je to nastesti vsechno dobré. A ted jak je to uz skoro za mnou, tak si rikam ze mi je lip bez ni, at si to uzije ze ji chybim, uz me to nezajima. Navic sem potreboval podrzet a tesne predtim mi timhle jeste vic podtrhla nohy, takze ENDE
. Az se poradne vzpamatuju tak semka snad pridam nejaky novy ulovek
A WoMecu, nahod sem co ted schovavas doma