Tak jsem vcera dostal takovou fajnou naladu, a rekl jsem si ze pretvorim model T16 ktery tady mam uz rok, tak aby vypadal jako muj broucek :-). Akorat okna se mi nepovedly jak jsem chtel , jinak myslim ze pekne, posudte sami .
Přílohy
peugeot_model.jpg (104.25 KiB) Zobrazeno 8433 x
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
Hanz píše:tvuj ma t16 bodykit? :D jinak to vypada celkem dobre, tos delal lakem na nehty? ze to je tak trpytivy? (:
No nemá, ale mohl by mít kdyby chtěl .
Delal jsem to tak, ze jsem normalne odstrojil auticko, zbrousil jsem strary lak, a tu samotnou kastli vzal metalizou ve speji co mam namichanou na Peugeota . Narazniky cernou ve spreji, a svetla a tak sem rubnul tonovaci co jsem nasel, na kov tu zadna nebyla : ). pak jsem to poradne nalakoval.. tak asi proto se to tak leskne : )
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
renm píše:no já chtěl zas poskládat úplně celý model na RC ale nemůžu sehnat někoho kdo by levně do 1000,- vyrobil kopito na kastli...
U nas delaji vsichni kluci jen letadla. S autama si kdysi hrali kamosi, ale to bylo takove jen na zkousku. Az budou nekdy penizky tak chci RC model Tigera I