zdar lidi,něco jsem tu o tom četl už ale moc mi to nepomohlo.jak je v nadpisu tak podivně chodí např.teplota..vypnu klíček skočí to na 70st. zapnu ho a padne to,nastartuju a vyleze na 70st. jen.
další problém,otáčkoměr nefunkční..závada nenalezena..nejsem elektrikář,vše zapojeno na tak jak to má být,snímač atd.
pak palivoměr funguje víc než podivně..ukazuje jen na první čárku od rezervy,dál se nehne.
mám 3dvířko 1.8d ,r.v.1986 má el okna,centrál,šíbr ruční.černá metalíza origoš..původně prej z francie.nevím nejsem v tomhle zběhlý jeli tomu tak.
ale myslím si že problém by mohl být i v přístrojovce ,kterou budu kuchat zítra.jak nebo kde by to mělo být správně ukostřeno nebo dobrý by to bylo?díkes za radu předem až tu budu očíhnu dobru radu.
jinak si musím pochvalovat motor,mám ho suprově z generálkovaný,nový výfuk,kladky prostě motor super,až na takový prkotiny jak jsem psal.
Nefunkční otáčkoměr,palivoměr,teplota.
- WoMec
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 775037752
Re: Nefunkční otáčkoměr,palivoměr,teplota.
a před tím všechno fungovalo tak jak mělo ???
jo tak to fakt nevím,majitel mi tohle neřekl,jen že to najednou nefunguje.soused mi říkal že musí být špatná kostra na přístrojovceale kde tam a kam má být zapojena nevím,zatím,pokoušel jsem se najít na netu dílenskou příručku....jak na to peugeot 205 ale bud koupit knížku nebo nevím od koho ji seženu,tam aspon nějaký základ čeho se chytit je,tak jak by mělo to být zapojeno apod.jo ještě jsem zjistil že brzdová světla nejdou,spínač je ok. kabeláž taky ale nejde do nich štáva,ale to se dá ošidit podle mě ,mělo by to být přes pojistku na přímo,při kontaktu musí svítit i při vyplém klíčku.pokud máš nějaký nápad radu,sem s ní,budu rád za jakoukoliv informaci.
- Bartik333
- Skutečné jméno: Lubos
- tel.:: 607684334
- Kontaktovat uživatele:
Hledej chlape, nekde tady ta prirucka je na strankach ke stazeni.wincor píše:jo tak to fakt nevím,majitel mi tohle neřekl,jen že to najednou nefunguje.soused mi říkal že musí být špatná kostra na přístrojovceale kde tam a kam má být zapojena nevím,zatím,pokoušel jsem se najít na netu dílenskou příručku....jak na to peugeot 205 ale bud koupit knížku nebo nevím od koho ji seženu,tam aspon nějaký základ čeho se chytit je,tak jak by mělo to být zapojeno apod.jo ještě jsem zjistil že brzdová světla nejdou,spínač je ok. kabeláž taky ale nejde do nich štáva,ale to se dá ošidit podle mě ,mělo by to být přes pojistku na přímo,při kontaktu musí svítit i při vyplém klíčku.pokud máš nějaký nápad radu,sem s ní,budu rád za jakoukoliv informaci.
Peugeot 205 1.9D 47kw r.v. 1991 -zatím nic moc,ale az se do nej dám,bude to voňavka.
Peugeot 205 cabrio
Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009
Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem.
13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč.
Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)
Peugeot 205 cabrio
Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009
Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem.
13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč.
Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)
jé to by bylo supr kdybys mi poradil kde hledat,já ted postupně prohledávám stránky fora ale zatím jsem nenašel.kdo hledá najde ,možná.aspon zjistí jestli mám origoš přístrojovku na dieslu z 1986,pak si budu jistý že je to celý na prd zapojený,ale asi to tak bude protože tam mám asi 3-4konektory volně a nejdou nikam zapojit.no to bude horor to dát do kupy.
- WoMec
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 775037752
nahod foto přístrojovky a tech konektoru a ja ti reknu co a jak ;)wincor píše:jé to by bylo supr kdybys mi poradil kde hledat,já ted postupně prohledávám stránky fora ale zatím jsem nenašel.kdo hledá najde ,možná.aspon zjistí jestli mám origoš přístrojovku na dieslu z 1986,pak si budu jistý že je to celý na prd zapojený,ale asi to tak bude protože tam mám asi 3-4konektory volně a nejdou nikam zapojit.no to bude horor to dát do kupy.
to bych rád kdybych měl jak,měl jsem to rozhozený a chybu jsem tam nenašel aspon pohledově,na přístrojovku je vše napojeno,ale myslím si že by to chtělo kostru pořádnou tam dát,někde tam musí být zrada,ale nevím kde bych ji měl na jaké místo dát,vlastně to je plastová folie a tišták na tom.pokusím se to nafotit ale nevím kdy.
jinak mi nešli brzdovky a bylo to prasklou žárovkou a šlo to do skratu na víc,ale to je vyřešeno.ted musím dohledat chybu na otáčkoměr,palivoměr a teploměr.
na otáčkoměr jsem na setrváku nic nenašel,třeba špatně hledám.škoda že nemám tu chytrou knížku.něco jsem tu stáhl,jen to tam není vidět nikde.
jinak mi nešli brzdovky a bylo to prasklou žárovkou a šlo to do skratu na víc,ale to je vyřešeno.ted musím dohledat chybu na otáčkoměr,palivoměr a teploměr.
na otáčkoměr jsem na setrváku nic nenašel,třeba špatně hledám.škoda že nemám tu chytrou knížku.něco jsem tu stáhl,jen to tam není vidět nikde.