:lol:

Aáááá vítej.wincor píše:Ahoj,nedávno jsem se registroval tady,pořídil jsem si pežůtka a tenhle klub je pro mě dost zajímavý po všech stránkách.
mám 1.8D r.v.1986 aspon papírově to tak je,ale nesedí mi to podle vybavení jaký má,bud měněná kastle,nevím,jinak černá metalíza,el.okna, šíbr ruční,budíky mi připadaj z Gti,ale nejsem si jistý,teprve poznávám tohle auto a motorově jsem mooooc spokojen,je po GO myslím jen motor a je to fakt znát ve všech ohledech na jízdu,spotřebu,má taky svý mouchy,že nějaký ten budik nechodí jak má,nějaký šrám se najde pár věcí na podvozku ale je bezva jinak.snad časem je vychytám.
no co jsem letmo zpozoroval tak tu jsou většinou moraváci.já jsem sev.čech Roudnice nad labem jestli to někomu něco říká.

MSCH205 píše:Cau tak po trochu komplikací jsem se zde konečne zaregistroval a je to supr stránka .Na jaře jsem koupil svoji pažitku 205 1.8D XLD a jsem s ní nad míru spokojen časem dodám foto jo a jsem z Poličky z východních čech 15 km od svitav

Pockej az ti ten dehet v zime zamrzne v nadrzi, budes rad ze te nejaky benzinak dotahne domuBartik333 píše:MSCH205 píše:Cau tak po trochu komplikací jsem se zde konečne zaregistroval a je to supr stránka .Na jaře jsem koupil svoji pažitku 205 1.8D XLD a jsem s ní nad míru spokojen časem dodám foto jo a jsem z Poličky z východních čech 15 km od svitav
Vitej tu panacku.
Jsem rad ze jsi verny Dieselum.
Dieselaci musi drzet pohromade.