Původně jsem měl napsané něco jiného,bohužel se mi to smazalo když mi přišla soukromá zpráva.

Takže to zkrátím.
Renm:díky že jsi si dal tu práci a uvedl to tady na pravou míru.Jinak neprosazuji svoje ani ničí názory žádnými narážkami,budu muset všechno psát do uvozovek jak už jsem kdysi napsal nebo fakt už nevím.Myslím že člen red.1 se projevil stejně.Ale nevadí byl jsem opět pokárán já takže už je to v pořádku,dále neřeším.
Red.1:tohle mě dostalo asi nejvíc:
Tohle je fakt dobrá hláška. Toho se držte.....Děláš ze mě blbce ale chyba je někde jinde.Tohle mě jako fakt nadneslo,já se snažím psát seriozní a věcné příspěvky ale jak mám jednat z takovými lidmi jako ty opravdu netuším.
Dále jsi napsal toto:
Nikde nevidím, že by jsi byl moderátor, tak mi prosím Tě nepiš kdy sem mám psát a kdy nemám.
Tohle je taky trochu mimo ne?Takže jako moderátoři jsou něco víc než já nebo někdo jiný?
Určitě máš mnoho svých zkušeností nebo nějáké podložené fakta od známých či neznámých odborníků na tohle téma,když napíšeš:
To co jsem napsal za tím si stojím. Změna typu oleje není pro motor nikdy dobrá. Já bych typ oleje nikdy neměnil. Neměl by jsi tam nalít olej jiného typu a začít auto normálně používat, protože ten lepší olej dejme tomu, že s motorem přecházíme z minerálního na polosynteticky rozpouští usazeniny a ty musí z motoru ven. To znamená že se musí motor vypláchnout... A narážíš na mě a vysmíváš se mému tvrzení.Víš o tom kulový,přečetl sis jeden článek na internetu a myslíš si že všechno znáš a můžeš zhazovat ostatní ne?
A poslední věc,s rokem výroby a počtem najetých kilometrů motorů,opět sebejistě píšeš:
Usazeniny tam budou určitě.. .Měl jsi nějáký takový motor rozdělaný?Já ano.K tvé otázce ohledně olejů,pokud chceš se mnou takhle jednat tak pro tebe nemám opravdu žádnou odpoveď
Nenechám tady do sebe drbat a budu se bránit takže jak kdo do mě tak já do něj a nebudu tady za blbce já ale ten kdo si to zaslouží.Takže doufám že ostatní nebudou mnou zase pohoršeni ale pochopí mě a názor si udělá každý sám.