mno dělám normálně v novinách, ale tadle prácička bude pro jeden časák, který teprve začne vycházet, tudíž by to mělo být do jeho prvního čísla. časák bude life-stylový a zabývat se modelingem, tuningem a kulturou. já jsem tam spíš přes tu kulturu, o tuningu vím kulové, takže se spíš zaměřím na zachycení atmošky a tak. samo, že nějaké fotky k tomu. ale recenzent nebo kritik jednotlivých vozítek, to fakt ne. samozřejmě jakožto fanda a majitel 205 se budu snažit na některou z fotek něco vpasovat.Mitja píše:A kde robis? My tam byli loni s cervenou Alfa Romeo - Brera, kamos to tam mel taky pracovne..pichy píše:já tam jedu pracovně. původně jsem myslel, že si foťák brát nebudu a požádám o poskytnutí fotek pořadatele, ale pokud tam bude víc klubáků, tak si ho vezmu a zkusím nějaké 205 protlačit i do tisku. ale abych vás tam našel, kluci .-)Hasis píše:joj, tak todl euz je moc preplacane, kdyz je tak nizka, tak by to chtelo jeste trosku rozsiri, aby to dobre vypadalo. btw, dete nedko v sobotu do kopru?
jinak bych vás rád poprosil, abyste si vzali foťáky. je docela možné, že foťák si vezme kolegyně a já pojedu bez něj. tak něco nacvakejte, pak bych od vás něco použil. u fota by bylo samozřejmě vaše jméno. a nefoťte jen peuegoty, ale v nějakém chumlíčku aut je klidně zaberte, ať to není jak pěst na oko .-)