jen tak nevidí. Asi před 14 dny se mi ukrutně přitížilo tak jsem neváhal a uháněl k doktorovi. Načeš mi řekl že se mu to
břicho nelíbí akdesi cosi a hurá na chíru do naší nemocnice. Tak jsem vyrazil. V nemocnici právě probíhá rekonstrukce no a když jsem dorazil do traktu kde bývala chirurgie tak na mě čekal jen zabetonovaný vchod
Asi nemá cenu to vše tady rozepisovat, takže jen pár střípků to že mě zapomněli na RTG budiž, no ale co mě dostalo na pokoji semnou ležel děda a když ho prijali tak první co bylo vytáhl lahváče a flašku becherovky. Ráno při vizitě mu to doktor
zabavil a večer když se střídali sestry tak měla službu jeho dlouholetá kamarádka a pěkně mu to všechno vrátila s tím že doktor je ču... a že když bude chtít tak mu přinese další
který bych nikomu nepřál no a do toho všeho tam běhali dělníci a vesele rekonstruovali. Dneska mě vesele pustili s tím že jestli mě to chytne znovu tak si mám sehnat nemocnici kde mě odoperují a jesti budu platit hotově nebo úpis. Fakt jsem rád že už jsem doma a marně přemýšlim co se v tom zdravotnictví děje