ako vymenim pravu poloos? plz.surne

Problémy s přední, nebo zadní nápravou, jejich repase, opravy a vylepšení
Odpovědět
Ferko205
Nováček
Nováček

ako vymenim pravu poloos? plz.surne

Příspěvek od Ferko205 »

tka dnes sa mi od*ebala prava poloos...ako to vymenim?co mmusi ist vsettko dole?? :myslim:
Ferko205
Nováček
Nováček

Re: ako vymenim pravu poloos? plz.surne

Příspěvek od Ferko205 »

tak sry nakoniec to poloos neni..je to len ta vnutorna manzeta..a ako tu vymenim??
vinorak
odborník
odborník
Rok narození: 1986
Skutečné jméno: Tomas
tel.:: 0

Příspěvek od vinorak »

a můžeš napsat, co máš za motor? je to důležitý :urg: jinak když budeš hledat, tak v servisu se to před nedávnem řešilo ;-)
Peugeot 205 1.9 Gti Griffe Obrázek

Citroen c2 1.4 hdi
Milhaus
Club admin
Club admin
Rok narození: 1984
Skutečné jméno: Milan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhaus »

vinorak píše:a můžeš napsat, co máš za motor? je to důležitý :urg:
http://www.forum.205gti.org/viewtopic.php?f=10&t=2129
Obrázek
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
vinorak
odborník
odborník
Rok narození: 1986
Skutečné jméno: Tomas
tel.:: 0

Příspěvek od vinorak »

Tak to ti neporadim, protože gti má jinou poloosu než malo obsah :myslim: neboj někdo ti určo poradí :urg:
Peugeot 205 1.9 Gti Griffe Obrázek

Citroen c2 1.4 hdi
BADE
Uživatel
Uživatel
Rok narození: 1985
Skutečné jméno: Lubos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BADE »

no jednoducho pekne si niekoho najdi kto ti slapne na brzdu a povol ten stredovy sroub na kolese ale len povol potom to nadvihni daj dole kolo a mozes zacat spodny gulovy cap daj prec vyber ho len ho staci vybrat drzi to jedna skrutka a matica pekne sa opri do toho pajsriikom dalsia vec je gulovy cap na riadeni maticu odskrutkuj zarovno so srobom a tresni po tom alebo ak mas stahovak tak pouzi ten odsekaj pasky na manzete vnutornej nie vonkajsej jo a teraz odskrutkuj ten stredovy sroub vytiahni polos z drazkovania v naboji a vytiahni ju celu neviem ako GTI ale asi vsecky PUGY to maju rovnake kludne to vitiahni z poloosi nic nevypadne neboj len trochen vazelinky a mas ju vonku a postup segerove klieste daj dole ten trojcipi pi...us a stiahni manzetu nasad novu daj vazelinku grafitovu nasad sdemhviezdny jeremiasov ony a zaisty segerovkounatlac vazelinku aj do polosi strc to tam zaisti paskami napichni na drazkovanie zasrobuj co si povolil a pozor nikdy nedotahuj stredovu maticu na kolese ked je dole kolo iba v jedinom pripade ze tam mas naskrutkovane kolove srouby ked su tam neni staci jeden nepatrny mik a mas odstrihnutu skrutku co ti drzi brzdovy kotuc a mas to hotoveee alebo to dones kumne :lol: takze taketo instrukcie som este nepisal pravopisne chyby a ine veci nehladte na mna ako na debila dik
Ferko205
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ferko205 »

fu no auto je v garazi...po praci sa donho pustim :) hadam este bude niekedy jazdit :D..aa keby ti ho mam doniest odkial si?:D :Merci:
BADE
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BADE »

JA som z GA ale na to mas aj ty to neni nic zlozite len trochen logickeho uvazovania a mas to a hlavne vyber vhodnej manzety su tusim 3 druhy takze tu staru si niekde odloz do archivu tazko sa to objednava mne sa to podarilo na treti krat a pritom ju mal na regali v obchode a nechcel mi verit ze je to ona nuz ale ked som ju doniesol tak hned vedel o com je rec takze cakam na odpoved ci sa ti to podarilo spravit :car:
Ferko205
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ferko205 »

tak auto je hotove...mal som aj spadnutu prevodovku z jednej strany...jo z manzetamy bol problem. nikde som nemohol zohnat manzetu na gti..to je manzeta + ta plechova trubka :D ale sa to vyriesilo tak ze tam ostala ta original trubka a natu trubku sa navaril kruzok a cez ten kruzok sa prevliekla manzeta a zapaskovala sa :) :car:

a ja som z NR :)
BADE
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BADE »

no vidis to zvladol si to aj sam nic zlozite trochen predstavivosti a ide to coby dub a teraz to mozes oslavit specialnou jazdou na kruhaci ci to vydrzi :car:
Ferko205
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ferko205 »

auto to vydrzi...som sa nanom tocil v 110km/h na kruhaci.. a auto to zvladlo bez problemov :) Ale uz nanom nejazdim ze plny plyn a brzda :)
BADE
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BADE »

tak je dobre len tak si dalej uzivaj pugiho a keby bol nejaky problema sme tu od toho
Odpovědět