sedačky GTi ...

Takový pokec na „úrovni" týkající se 205tek
Odpovědět
MathiasGTI
Uživatel
Uživatel
Rok narození: 1987
Skutečné jméno: Martin
tel.:: 0
Kontaktovat uživatele:

sedačky GTi ...

Příspěvek od MathiasGTI »

Chcel by som sa opýtať.. sú dva typy polokoženýchsediačiek.. jedna je tá kde je ten stred červený a tá druha kde je stred s polky šedý a predelený červenou čiarou na čierny... v akom modely sa použíavaly keď sa pomerne tak lahko nedajú dostať , tak ako tie s tým červeným stredom ? .. pokial je viac info sem s tým... tieto sedačky zhánam , pretože ja mam tie šedo čierne....

ďakujem za všetky pripomienky :Merci:
PEUGEOT 205 1,9 GTi, Malá Francúzska Píla

89' 1.9GTi 88kw

Kawasaki ZX-10R Ninja 2007
WoMec
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Skutečné jméno: Honza
tel.:: 775037752

Re: sedačky GTi ...

Příspěvek od WoMec »

MathiasGTI píše:Chcel by som sa opýtať.. sú dva typy polokoženýchsediačiek.. jedna je tá kde je ten stred červený a tá druha kde je stred s polky šedý a predelený červenou čiarou na čierny... v akom modely sa použíavaly keď sa pomerne tak lahko nedajú dostať , tak ako tie s tým červeným stredom ? .. pokial je viac info sem s tým... tieto sedačky zhánam , pretože ja mam tie šedo čierne....

ďakujem za všetky pripomienky :Merci:

černo-červené polokožené najdeš v novějších GTi nebo v ruzných edicích jako napr BlueMiami ... ale jinak je to strašně nahodilé .. do jednoho je dali .. do druhého ne ... zaleží na roku výroby, zemi pro kterou je to určené .. atd .. ale jinak bych řekl že problém je sehnat ty co máš ty ... těch jsem moc nevidel (všeho všudy myslim jenom jedny) .. ale ty černo červené už jsem videl docela hodněkrát :myslim:
Peugeot 205 Forever 1.9D 47kW '94 - Forever DIESEL :)

Jezdím za >>> Obrázek
MathiasGTI
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Mno ja mám rv 89 a 88kw ... zatial som skoro v každom GTi videl iba tie s tou červenou výplnou stredu sedačky :myslim: ...
zatial som tie sedáky čo mám ja videl iba u horsika... teda tie čierno šedé delené červenou čiarou...

89' 1.9GTi 88kw

Milhaus
Club admin
Club admin
Rok narození: 1984
Skutečné jméno: Milan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhaus »

na hlavních stránkách máš katalogy včetně popisu modelů a interiéru v nich. Ono co se týče interiéru tak v tom asi moc velkej systém nenajdeš...Kombinovali to různě dle přání zákazníka. Ty černošedé sedáky bývali tuším jen ve starých modelech do nějakého roku...pak je vystřídali ty plátěné nebo polokožené...
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Gordy
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Skutečné jméno: Jirka

Příspěvek od Gordy »

Odepak,
systém v tom byl a to že do roku 87 se do GTi s obsahem 1.9 dávaly látkové černo červené a 1.6 látkové šedo červené
Pak se začalo s výrovou více motorizací,tedy:

1.6 a 1.9 75kW GTi látkové šedo červené
1.9 88kW polokožené černo červené
1.9 94 kW plokožené černo šedé(vyráběno pouze krátkou dobu,proto jich je tak málo)
Sedačky měly symbolizovat sedáky v T16,kde vypadaly téměř stejně,jen měly ještě vyšitý emblém lva v opěradle.

a dělali se i edice jako Griffe a Gentry s celo koženými,nebo některé podely s černo zelenými.A do Švícarska se dělo všechno jinak.
Postupem času,ale tak polovina aut změnila interiér,proto jsou vidět všelijaké sedačky ve všem možným.
205 GTi (Mi 16) Gekon
205 Roland Garros
205 Winner
MathiasGTI
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Ďakujem gordy , teraz mám v tom jasno a viem že tie moje čierno šedé s poliacou červenou čiarou asi tak lahko nezoženiem :lol: ... :Merci:

89' 1.9GTi 88kw

Odpovědět